Melyik a legjobb SLAVIA légpuska?
631/630/320/318 vagy melyik?
HA venni akarok egyet, mire figyeljek oda?
Nekem olyan 631-esem van, amiben eleve a megvásárláskor, még a boltban kicseréltettük a rugót erősebbre. Maximálisan elégedett vagyok vele, könnyen kezelhető, biztonságos, bivalyerős puska. Harminc méterről egy madarat úgy lőtt át, hogy keresztben ment át rajta a golyó, és húsz méterrel odébb még susogott a levelek között. Ez már önmagában is elég reprezentatív, viszont, hogy hozzáértői véleményt is mondjak, egy már kb. harminc éve sportlövészettel foglalkozó ismerősöm kijelentette róla, hogy a legjobb puska, amit kapni lehet, és amikor acéltáblára lőttünk vele, kérte, hogy kétszer távolabb álljunk a megszokottól, mert ez kivételesen erős és veszélyes fegyver.
Én bátran merem ajánlani a SLAVIA 631-es puskát, és ha tudod, rakass bele erősebb rugót, a boltban megcsinálják némi felárért! Valamint a lőtávolsága miatt megéri rá távcsövet is tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!