Tudom, már volt erről kérdés, de ott csak olyanokat írtak, hogy nem ér semmit, illetve hogy nagyon nehéz. Van itt olyan, akinek szépen átformálta az alakját?
2009. jan. 12. 11:01
1/9 anonim válasza:
en nem olyan reg kezdtem el hasznalni. Nekem bevallt, mert nincs idom sajnos hosszu edzesekre a kisfiam miatt. Amiota hasznalom, sokkal feszesebb a popsim es a combom, illetve fogytam is belole. Rendszeresen kell csinalni, ennyi a lenyege, en minden nap megcsinalom azt a DVDt amit adtak hozza. Jobb, mintha nem tennel semmit az alakodert es otthon henyelnel. A kozerzetem is jobb amiota csinalom.
2009. jan. 12. 11:50
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És hasra is jó? És mióta használod? S mennyibe kerül?
2009. jan. 12. 12:09
3/9 anonim válasza:
itt van pár infó [persze lehet h máshol kevesebb az ára]
még én sem próbáltam, úgyhogy én is szívesen olvasnék más véleményeket! :)
2009. jan. 12. 15:14
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is van, és nagyon bevállt. Irgalmatlan nehéz, főle, hogy az ember a saját súlyát emelgeti, de megéri. Én reggel és este csináltam 40-40 összetolást, de már egy hónap múlva simán látszott, hogy feszesebb lett a fenekem, illetve fogytam a combomból. Én csak ajánlani tudom. Azóta édesanyám is vett és Ő is teljesen meg van elégedve az eredménnyel.
Ja azért írtam 40 összetolást, mert egy percig az eleján nem tudtam csinálni, olyan kimerítő volt.
És! Igen, jó a pocakra is! Amikor az ember csinálja, érzi, hogy hogyan kell, úgy végezni a gyakorlatot, hogy adott izmokat mozgasson!
2009. jan. 12. 15:29
5/9 anonim válasza:
hm, ez jól hangzik:)
és mennyiért vetted? te is topshopból/ban rendelted/vetted?
2009. jan. 12. 16:00
6/9 anonim válasza:
az elso valaszolo vagyok: 1 honapja hasznalom.A hasamon meg nem vettem eszre a valtozast, csak a popsimon es a combomon, de nekem a pocim egy kicsit mas teszta, mert nem olyan reg szultem. Nem tudom mennyi az ara, en hasznaltan vettem 5400 ft-ert.
2009. jan. 12. 16:41
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2009. jan. 12. 17:03
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hát, sajnos az én hasam is más tészta, illetve hogy tészta...én 8 hónapja szültem, és lóg...
2009. jan. 13. 08:46
9/9 anonim válasza:
Szia! Nekem az eredeti van, amit a Herviz-ben vettem még szeptemberben 21.000-ért. Van olcsóbb változata is, Auchanban talán. Igazából inkább a lábra és fenékre van, a hasit csak akkor érinti, ha már tényleg kéz nélkül, kapaszkodás nélkül csinálod. Szerintem csak ezzel a hasiból nem lehet fogyni. Én is sok pozitívumot hallotam róla, bár még kitartás hiányában sajnos én nem tapasztaltam. De tudom, ez az én bűnöm. Bár ott van a szoba közepén felállítva, néha ráugrok, csinálok párat. Talán egyszer én is eltervezem, hogy minden nap 40-40-et... vagy minden nap a dvd-t... rendszer kell ehhez is, az biztos és akkor a "reklámozott" eredmény nem marad el :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!