Mit sportolhatnék? 17 vagyok, epilepsziás és több műtétem volt tehát a labdajátékok és az úszás is kizárva.
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 01:10
11/14 A kérdező kommentje:
ööö végülis azt mondta a doki nekem amikor kérdeztük hogy az úszás lehetne-e... azért nem mert ha es etleg a vízben rohamot kapnék megfulladnék.... vágülis lehetne de állandó felügyelet mellett. De ezt nem tudjuk megoldani mert anyám állandó éjszakás, apám meg nemigen foglalkozik ienekkel.... ő ink itthon van és csinálja amit kell.... a "gyerekekkel"(15,17) (velünk) ink anyánk foglalkozik.
2010. nov. 17. 22:50
12/14 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:30
suna= punci
sunáznám= dugnám a punciját
:D
13/14 livkey válasza:
Sziasztok!
Ez nem ide tartozik....de jobbat nem találtam.
Tudom, hogy senki nem szereti a lájkolgatásokat, de sajnos nincs más mód a szavazásra.
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy nézzétek meg és ha tetszik akkor lájkoljatok erre a videóra.
A szavazás, lájkolás időpontját megváltoztatták: ma 15.15-től december 10-ig lehet.
A versenyt a Team Epilepsy hirdette meg, és Veronika az egyetlen magyar versenyző.
A tornászkislány versenyengedélyéért küzdünk elsősorban.
http://www.youtube.com/watch?v=Eh6HjU3mp4Q
Szavazatukat előre is köszönjük: A Magyar Epilepsziával Élők Egyesülete
14/14 A kérdező kommentje:
menjél már a k*rva anyádba!
2012. dec. 4. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!