Némi segítséget várnék, lehetőleg hozzáértő felhasználóktól, bővebben lent. (? )
előzmények: 3 éve rendszeresen sportoltam, nem voltam különösebben izmos, talán a karom igen, mivel szertornáztam. aztán munkábaállás, sz@r meló, stressz, és most itt vagyok 25 éves, nő, és nem vagyok duci, de vastag a combom, és különösen a karom, amire régen olyan büszke voltam. szeretnék változtatni. ehhez kérek segítséget.
ami adott: heti 3-4 alkalommal egy óra úszás (2,5 hete kezdtem), valamint minden nap 30 perc súlyzóval futás (ennél több időt csak ritkán tudnék rá fordítani) és egy kis (jelenleg 10-15 percnél tovább nem bírom) súlyzóval lépcsőzés. (3 kg-s súlyzót használok)
ehhez szeretnék kiegészítő tanácsokat kérni. mit csinálhatnék még? és ami a legfontosabb, mit egyek? szeretném visszanyerni a régi formám, ami azt jelenti, hogy szeretnék izmos lenni, nem tökékeny, vékony-lányka, hanem formás izmos.
előre is köszönöm a segítőkész válaszokat
Megpróbálok neked segíteni de ehez 1 levél szerintem kevés lesz!Azt hiszem nevezhetem magam hozzáértönek:) 27 éves vagyok 10 éve testépítek és van okj szem.edző végzettségem!1. pont ként arra lennék kiváncs,hogy jelenleg milyen a táplálkozásod rendszeressége és kb mennyi lehet a kalória beviteled napont(elég ha megközelítöleg leírod 1 átlagos napod étkezését).A futás kiváló gondolat de a legjobb lenne,ha sujzó nélkül tennéd így növelni kellene a futás időtartamát,majd levezetés ként min5 perc folyamatos ugráló kötél,na és aztán jühetnek a sujzús kitörések(garantált formás kemény kerek posi és izmos combok).Az úszás is jó gondolat de elég lassú zsírégetést eredményez azt inkább szintentartásnak ajánlom!A zsír égetés kolcsa a 120-as pulzus elérése és tartása min 20 percig!!!Szeretnék még neked ajánlani egy táplálékkiegészítőt:http:
//shop.builder.hu/csoport_list.htm4?id=104&cimsor=L-Carnitine
Ez egy remek teplálékiegészítő!Kérlek ne keverd a szteroidokkal!Teljesen egészséges és természetes!
Szoval kérnék némi infót a jelenlegi táplálkozásodrol!Ja és teszem hozzá,hogy areggeli mindig fehétje dús legyen és mindig próbálj reggelizni,mert ha az kihagyod a szervezeted a későbbiek során elkezd raktározni.....!
nahát akkor itt a katasztrófa. évek óta nincs időm reggelizni. a napi étkezésem? délig kb semmi aztán beszabadulás a központunk konyhájára (a szakács egy idős fekete néni, jó barátnőm...) aztán este 6 körül hazavetődöm és vagy semmit sem eszek, vagy mindent amit találok. és itt többnyire egészségtelen dolgokra kell gondolni.
szóval ez volt eddig. de ennek most vége. ki kell alakítanom valami rendes értendet. és keményen be fogom tartani, van bennem kitartás, azt az energiát amit eddig 100%-osan a melóba fektettem, az életem rendbehozásába fogom.
megnézem amit ajánlottál. mondjuk csak az a probléma, hog y jelenleg külföldön dolgozom és hónapok múlva megyek haza Mo.-ra. egészen pontosan Angliában dolgozom, ha netán megmondod mit keressek,utána nézek itt ezeknek a dolgoknak.
a súlyzó probléma? nem tudom amúgy, hogy miért használom, szerintem csak azért mert annó mindig súlyzóval futottunk a csajokkal, hogy tovább tudjunk kézen állni, járni. komolyan :)
nagyon köszönöm, hogy időt szánsz rám!
Na hát ma reggel, korábban keltem, lépcsőztem és futottam 30 percet. Meló után pedig ugróköteleztem, lépcsőztem és futni is elmentem, de nem volt 30 perc, mert elkezdett esni, meg fáradt is voltam :(
jah és reggeliztem is (salátát) ebédre rizs, csirkemell, vacsorára pedig grapefruitot meg mandulát ettem.
még egyszer köszönöm a segítséget. az elgépelés miatt meg ne aggódj, nem tartozom azok közé a hülyék közé akik itt élik ki agressziójukat, azzal, h a gyorsgépelő egyedeket egrecíoztatják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!