Valóban nagyon ár, ha másfél-két órás kondizás után pl szendvicset eszek, vagy pl üdítőt iszok?
Figyelt kérdés
Éhes vagyok kondizás után, de nem tudok mindig fehérjét bevinni. Nincs mindig hús, sőt van hogy nincs is főt kaja otthon, mert anyám dolgozik és többnyire nincs ideje főzni, csak hétvégenként, vagy estére de akkor valami könnyebb kaját csinál.2010. nov. 15. 20:13
11/16 anonim válasza:
Meg amúgy is mit rinyálsz te kis köcsög?Normális válaszokat kaptál
12/16 A kérdező kommentje:
Jaj hakszóóór :( még a neved is olyan dúrva, most miért kell itt bántani engem ? :(:(:( hakszor mond mi a titkod ! Te miért vagy ilyen? Apudnak sok lyuksógora volt?
2010. nov. 24. 13:27
13/16 anonim válasza:
sírd inkább könnyesre mindkét szemed
14/16 anonim válasza:
Most valami nyomorákok hete van vagy mi a f*sz?Feltesz a kisg*ci 1 kérdést.Választ is kap.És elkezd sírni mint valami k*rva.Arra nem gondoltál még hogy visszamennyél a büdös k*rva anyádba ahonnan elővakartak?
15/16 bénabéla11 válasza:
h4xOr, de most komolyan...hagyd már...
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszaidat, nincs semmi bajom, csak az ilyen hangvételű kommentek mint például ez is:
Jah a gének a semmiből is tudnak izmot csinálni b*zdmeg.Tápanyag sem kell nekik.A gének a levegőt fehérjévé alakítják.
Tényleg hagyd ezt a témát kisgyerek
kicsit idegesítenek, pofátlan és nagyképű, de már lassan unom ezt a hülye játékot :D szóval peace. Én lezártam, többet nem válaszolok erre a kérdésre.
2010. nov. 24. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!