Mit gondoltok? Ez hatásos?
Hát ahogy vesszük. Mivel a fehérjéből épül az izom, ezért növeli, de nem olyan látványosan, minthogy te azt elképzeled. Ugyanolyan mint a csirkemell, vagy egyéb sovány húsok, csak gyorsabban szívódnak fel, ami edzés után hasznos. Az általad mutatott fehérje helyett, inkább vegyél valami minőségi tejsavó koncentrátum-izolátum keveréket. És ne feledd, hogy az ÉTRENDEN van a lényeg, aminek a javát a szilárd ételeknek kell kitenniük.
Kedves előző, a MYOFUSION az nem tejsavó, hanem kombinált protein.
A lenkeit én is hanyagolnám, testépítőboltban vásárolj. Cytogen whey pro, Prolab pure whey, Twinlab, ON, Dymatize, Ultimate Prostar márkákat próbáltam, meg vagyok velük elégedve.
Itt nem ez a gond, a lenkei proteint senki se szedte, nem mondhatom azt, hogy jó. Lehet, hogy az. De ebben az árban megkapod a legmenőbb márkákat, amiket milliók használnak sikerrel. Ez garantálja a jó minőséget.
De a te pénzed, ha szart akarsz venni a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!