Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés előtti energizálók...

Edzés előtti energizálók mennyire károsak hosszú távon?

Figyelt kérdés
Például a koffein nincs káros hatással huzamosabb szedés esetén?
2010. nov. 8. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Kávézol, volt belőle baj?
2010. nov. 8. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy milyen káros hatásai lehetnek, végül is a szívet doppingolják.. Viszont arra figyelj oda, hogy csak a nehezebb napok előtt igyad. Mert könnyen megszokja a szervezet, és akkor semmit sem ér.
2010. nov. 9. 09:05
 3/4 clint ***** válasza:
a második válaszolóval egyetértek, egyébként mindennapos használat függőséget és magas vérnyomást okozhat, bár ezt nem igazán értem, hogy nem jöttél rá magadtól.
2010. nov. 9. 09:36
 4/4 anonim válasza:

Hosszú távú alkalmazásra káros az érrendszerre az állandó hintaszerű vérnyomás növekedés szétvágja az érfalakat, szerintem hosszabb távon ne alkalmazz ilyeneket!6-8hétig oké arról nem is beszélve, hogy a stimulánsokat egy idő után megszokja a szervezet.

Nekem is volt olyan hogy már 2-3adag edzés előtti ital ment és semmivel sem volt jobb mint 1adag. 6-8hét után tarts 4-6hátnyi szünetet.

Üdv.P.

2010. nov. 9. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!