Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eltünt az erőm?

Eltünt az erőm?

Figyelt kérdés

1hete edzek szerda piheno nappal

Mindennap ugyanaz a felepites fekvenyomas tarogatas stb stb

Par napja annyira elment az erom vagy nemtudom mi tortent hogy a 70kg-s fekvenyomasbol lett 50kg-s es azis nehezen megy

Mi lehet ez? Szedtem egy gyulladas csokento gyogyszert ami a belekre hat arra gondoltam az de nem szedem mar 3napja es meg mindig nincs erom

Lehet sok az edzes? Jovohettol szet bontom csoportokra.

jan. 14. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

"1hete edzek"

1 hét gyúrogatás után milyen erőről beszélünk? Mi tűnt el? Volt valami, ami eltűnt? 1 hét után az ember egy kézisúlyzót nem tud még normálisan megfogni, annyira nincs képben. Minden baja van, itt fáj, ott fáj, brutál izomláz, egyebek.

Semmilyen következtetést ne vonj le 1 hétből. Életedben eddig 3-4 edzésed volt összesen, amiket pár hónap múlva már te sem fogsz edzésnek nevezni.

"Mindennap ugyanaz a felepites fekvenyomas tarogatas stb"

Ezt nem tudom értelmezni, de valami tudáshiányból adódó ökörségnek hangzik, ami totál kezdőként abszolút érthető.

"Jovohettol szet bontom csoportokra"

Magyarul kéne egy normális edzésterv.

jan. 14. 13:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Korulbelul 2 eve edzek de meg szakitasokkal.
jan. 14. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ez az...
jan. 14. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!