Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Blahától kiindulva hol...

A Blahától kiindulva hol találok legközelebb olyan helyet, ahol tudok futni?

Figyelt kérdés
És az nem gáz ha metrón/villamoson melegítőben vagyok, vagy ti hogy szoktátok megoldani az ilyen alkalmakkor?
2010. nov. 7. 01:20
 1/5 anonim válasza:
Margit-sziget?Ha ennyire aggódsz,hogy megbámulnak mert nem épp a legtuttifruttibb cuccod van rajtad,akkor vigyél hátizsákot a futó cucchoz.
2010. nov. 7. 01:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Figyelj ma mar mindenki treningben rohangal! Duna part pl. Margit sziget, Hosok tere. En pl. annak idejen a VI. ker-ben a kora reggel az utcan futottam, de este is, ha nem volt idom kimenni valami szabadabb helyre.
2010. nov. 7. 07:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is Blaháról indulok villamossal futni Margitszigetre. Futócuccban, persze van aki megnéz, de hát hol érdekel hogy mit gondol? Mert átöltözős cuccot nem akarom magammal cipelni, főleg futás közben nem. Szóval nem érdekel ha valaki esetleg emiatt furán néz, megyek sportolni, ha ezzel valami baja van, ne nézzen oda.
2010. nov. 7. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

metróval 2 megálló a népstadion, ott van egy futópálya (a szoborpark). Jobb mint a Margitsziget, mert kevesebb a "forgalom", le lehet tenni a cuccot, nem viszik el mindenféle csóró elemek. közelebb is van mint a Margitsziget.

A pálya 550 méter hosszú, az aréna hotel és a sportatréna sarkán van a bejárata.

2010. nov. 7. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves és hasznos válaszát! Főleg az utolsónak, mert erre az ötletre nem is gondoltam. Akkor valószínűleg ezt fogom kipróbálni, köszi széepn. :)
2010. nov. 8. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!