Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki lesz az év bunyósa bokszban?

Ki lesz az év bunyósa bokszban?

Figyelt kérdés
Szerintem Beterbiev vagy Usyk.
tegnap 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Ne vicceljünk már. Crawford az egyetlen elfogadható választás.
tegnap 14:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Crawford? Egyszer bokszolt idén, az is elég döntetlen szagú lett. Ne az eddigi elért teljesítményét nézd, mert abban nagyon elől van, hanem az idei mérkőzéseit.
tegnap 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert Betterbiev az elcsalt meccsével miért érdemli meg?
tegnap 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Én is Bivolnak adtam volna ezt a meccset. Szerintem Usyknak kéne kapnia. Nem hiszem, hogy van olyan bokszoló most, aki idén nagyonn teljesítményt nyújtott, mint az ukrán.
tegnap 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

4

A kiégett Furyt elverni nem nagy fegyvertény szvsz. Ma már az nem ér semmit.

tegnap 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Jake Paul
tegnap 17:21
 7/10 A kérdező kommentje:
5# hagyjuk már, eddig meg az volt, hogy elcsalták mindkét meccset. Persze ha Furynak csalták volna el, akkor nem lenne még kiégve és minden idők legjobbja lenne.
tegnap 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

7

Milyen marhaságokat írkàlsz? Nem csaltak el semmit viszont Fury nem egy skalp. Amióta ilyen Chisorákkal bohóckodik meg Ngannou is kvázi megverte, nem lehet top bokszolónak tekinteni.

tegnap 20:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Fury az odavágón eszméletlen jól bokszolt. Sajnos a visszavágón már túlságosan felhízlalta magát, de ekkora súllyal senki sem tud úgy mozogni mint Fury. Pár hónapja azt írtad, hogy Fury simán megnyerte az odavágót és még a leütés sem volt jogos. Hamar változik a véleményed.
tegnap 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Imane Khelif
ma 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!