D-anabol Methandienone 10 mg tablets 250 tablettás halvány kék, zöld szív alakú ez az igazi danabol vagy ez egy hamisított termék? és így nézz ki.
sajnos hamísitott, sehol nincs bejegyezve ilyen termék.
Nem tudom ki gyártja, de van egy olyan érzésem, hogy itt az országban.
nem ez a már lerágott csont...
A cobra libs-es d-anabol. aminek sehol nyoma sincs, hogy gyártanák...
És nem kell sajna tehetség, mert a kék szív alaku is sokszor kamu...
elég szar a kép, de attól függetlenül ez tuti valami ug., abból is a rosszabbik fajta... szóval hamis..
jobb esetben metiltesztó van benne vagy semmi, ha nincs szerencséd akkor mindenféle mérgező vacak
tudtommal a kék, szív alakú, vastagabb ami jó, bodyresearch.
sajnos én sem találkoztam még eredetivel, így hagyom is a dolgot..
Nem a teremben áruló sz*rházitól kell koxot venni mert ő általában hülye volt kamut vett és el akarja passzolni a szarját.
Versenyzőtől kell venni mert az valószínű hogy eredeti
Nyugodt lehetsz nagyon jó a zöld danabol én a neten rendeltem egy Viktor nevü sráctol 10 hétig szedtem napi
2 x 2 ahogy a srác javasolta és piszkosul megerösödtem kb. a 2. héten kezdtem el vastagodni és összesen 12 kilot nöttem nagyon elégedett vagyok most kezdem a köv.10 hetes kurát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!