Milyen sportban lehetek még sikeres?
Figyelt kérdés
Kis korom óta aktív életet élek, túrázok, sétálok, futok.
5éves koromban tanultam meg úszni és 4.ig jártam úszásra. 1.ben pingpongoztam. 3-5.ig szertornáztam. 5.ben néptáncoltam is. 6-8.ig kosárlabdáztam komolyabb szinten. 10.ben röplabdáztam. 11.ben pedig fél évig judoztam.
Futni pedig szinte mindig futottam valamilyen szinten. Most futottam nemrég az első félmaratonom.
Most 12.es vagyok.
Szeretnék még valamilyen sportot versenyszerűen űzni de nem tudom miben lehetek sikeres, mit kezdjek el vagy mihez térjek vissza…:(
ma 20:13
2/3 A kérdező kommentje:
17/L ez lemaradt.
ma 20:36
3/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó alapod van bármilyen sporthoz. Megfelelő izomzat, állóképesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!