Kis korom óta aktív életet élek, túrázok, sétálok, futok.
5éves koromban tanultam meg úszni és 4.ig jártam úszásra. 1.ben pingpongoztam. 3-5.ig szertornáztam. 5.ben néptáncoltam is. 6-8.ig kosárlabdáztam komolyabb szinten. 10.ben röplabdáztam. 11.ben pedig fél évig judoztam.
Futni pedig szinte mindig futottam valamilyen szinten. Most futottam nemrég az első félmaratonom.
Most 12.es vagyok.
Szeretnék még valamilyen sportot versenyszerűen űzni de nem tudom miben lehetek sikeres, mit kezdjek el vagy mihez térjek vissza…:(
Szerintem nagyon jó alapod van bármilyen sporthoz. Megfelelő izomzat, állóképesség.
nov. 30. 20:40
4/12 anonim válasza:
Kosárlabda, röplabda, judo esetleg. Az első három említett sportágban nem nagyon van esély versenyezni.Ha megfelelően hajlékony vagy, nagyjából mennek a spárgák, és jól úszol lehetőleg mind a négy úszásnemben, akkor talán a szinkronúszás is szóbajöhet.
nov. 30. 23:45
5/12 anonim válasza:
BJJ-ben még simán jó esélyeid vannak.
dec. 1. 00:29
6/12 anonim válasza:
Szerintem olyat válassz, ami tetszett is, mert különben nehéz lesz motiválni magad
dec. 1. 15:01
7/12 anonim válasza:
Attól is függ, hogy melyik sportban érzed jobban magad. Csapatban vagy egyéni sportban?
dec. 1. 16:22
8/12 anonim válasza:
Így látatlanba nemigazán lehet konkrétumokat írni.
Milyen magas vagy? Hàny kiló?
Milyen a felépitésed? Hosszú a karod? Hosszú a lábad? Mekkora a tenyered felülete? Stb. Egy csomó kèrdés felmerülhet.
Amennyiben versenysportról beszélünk és mivel ezt írtad, ezek nagyon is lényeges szempontok.
Egyébkènt esetleg az úszást mondanàm vagy kézilabda.
dec. 3. 08:46
9/12 anonim válasza:
8 10 éves koráig úszott, most 17. Vélhetően ekkora kihagyással nem fog tudni versenyezni, pláne sikeresen. Legfeljebb majd seniorok között vagy amatőrök között, olyan verseny viszont nem nagyon van. Viszont ha normálisan tud úszni, akkor más vízes sportág még szóba jöhet. Ha röplabdázott, kosarazott, akkor a kézilabda sem életszerű versenysportként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!