Csak akkor lehetek sikeres ebben a sportban, ha mindent, az egész életemet alárendelem?
Én is így kezdtem, e körül forgott minden. Edzettem, és ettem mint az állat.
Most heti 3×45 percet edzem (de kőkeményen), és jobban nézik ki, mint előtte. A kajára ugyanúgy figyelek már az egészségem miatt is. Annyi változott, hogy kevesebb fehérje, és több zöldség/gyümölcs megy. Mondjuk én naturál is vagyok.
"Normális válaszokat, ha szabadna kérnem!"
Az első válaszoló teljesen normális választ adott. Attól még, hogy nem tetszik, lehet normális.
Mit jelent az, hogy a legtöbbet akarod elérni? Vagyis indulni akarsz a Mr. Olimpián? Mert akkor hobbi szinten munka mellett nem biztos, hogy ez menni fog.
Első vagyok. Bocsi, nem bántásból, csak hallottam már embert ilyen problémába esni. Ez a sport olyan, meg az emberi szervezet, hogy az első pár kg feljön viszonylag könnyen, aztán pedig megküzdesz minden kis izomtömegért. És szerintem baromság feladniegy csomó időt és pénzt +2 cm karátmérőért, főleg ha annyira nem is az motivál hogy izmos legyél, hamem valamilyen dolgot szeretnél elérni izmosan, amiről azt gondolod, hogy nem tudod szar formával. És amikor én elkezdtem érdeklődni a sport irányába, rengeteget olvastam neten, több könyvet is, tömérdek cikket. És abból következtetve, hogy egyből itt kérdeztél, azt feltételezem, hogy nem nagy szerelmed a testépítés, hanem eszközként tekintesz rá esetleg.
Ne vedd bántónak, az első válaszom, csak próbáltam a motivációdat kikérdezni. Lehet, hogy egy tök sikeres normális csávó vagy, nem tudhatom. Csak gonddolt át, ki lehet dobni erre a sportra százezreket könnyedén, az időről energiárólnem is beszélve. Mit szeretnél elérni? Milyen formát? Linkelj képet.
Hát ne haragudj kérlek, de mégis miért lenne hobbi szinten értelmetlen?
Nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!