Hogyan alakuljak át?
A kérdés tudom,hogy hülyén hangzik,de ahhoz kérnék segítséget,hogy hogyan kezdjek el izmot építeni ha otthon lehetséges e egyáltalán gumiszalagokkal és később talán tudok súlyzókat beszerezni,de csak hónapok múlva ha már belejöttem gumiszalaggal.
Gumiszalaggal érdemes egyébként belekezdeni?
Akárhányszor csináltam nagyon rossz helyzetekben sikerült és lehet ez nem számít,de kényelmetlen volt és lehet maga az edzés kényelmetlen igen ezért nem merem ezt írni.
Kicsit elvagyok hízva és nem tudom egyből érdemes e már ilyen edzéshez folyamodni ezért kérném a segítséget attól aki ért hozzá.
Sajnos a kajákon nem tudok változtatni csak a mennyiségén,mert csak 17 éves vagyok.
Biztos fontos az is,hogy 175 cm vagyok és olyan 74 kg körül
"otthon lehetséges e egyáltalán gumiszalagokkal"
Totál kezdőként gumiszalagos maszatolástól is lehet izmosodni valamennyire, de nagyon hamar megreked a fejlődés felszerelés és súlykészlet nélkül. Kondibérlet miért nem játszik?
"kajákon nem tudok változtatni csak a mennyiségén,mert csak 17 éves vagyok"
Ha nem péksütin és csokin élsz, hanem házi koszton és menzás kaján, akkor nincs baj, de 17 évesen már bőven lehet diákmunkázni annyit, hogy legyen pénzed gyúrás szempontjából optimális élelmiszerekre. Ha meg el vagy hízva, akkor egyébként is a mennyiségen kell változtatni (kalóriadeficit), bár ha 175 centivel 74 kiló vagy, akkor nem igazán beszélhetünk elhízásról, hanem inkább izomhiányról.
fekvőtámasz, hasprém, felhúzás, ezek ingyen vannak, lehet otthon is csinálni. A gumiszalag sem rossz. Eleinte elegendőek lehetnek. Esetleg mehetsz néha kocogni is, csak cipő kell hozzá.
Kajáknál egyél több húst, kevesebb köretet, több savanyúságot/zöldséget. Ne csokizz/nasizz/üdítőzz/az energia italokat meg egyenesen felejtsd el.
Csokit azt szoktam enni,de nem magamnak veszem hanem mindig kapom és hát ha azt mondom hogy nem kérem köszi akkor sértődés van.
Kondibérlet hát tök jó lenne csak anyámék nem nagyon díjazzák és nem a bérlet ára miatt hanem,mert mindig azt kérdezik hogy minek.
Ha megválaszolom akkor meg kínos csend van
"Csokit azt szoktam enni"
Amíg a napi kalóriabeviteled jelentős százalékát nem a csoki teszi ki, addig nincs baj.
"mindig azt kérdezik hogy minek"
Minek sportolni?
allj a sarkadra
melózz annyit h legyen penz vmi normal kajára ha bajod van az othonival
meg legyen penz edző teremre
diak bérlet olcso szokott lenni
jarj heti 2x vagy 3x és jol fogsz ki nézni
Fogyáshoz semmi más nem kell csak kevesebbet enni.
Megköszönöd a csokit és megy a fiókba. Havonta elviszed ételadományba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!