Milyenek lesznek a testépítő NŐK öreg korukban?
saját véleményt kérek :)
lehet h hülye kérdés, de érdekel, mert csupa izom, teli steroidokkal... és milyenek leszenk ha megöregszenek???? ráncosan izmosak??? xD
Szerintem ahogy az első írta. Mellesleg én nem testépítek, nem sportolok, mert nem bírja a szervezetem, de alkatilag vagyok vékony, fiatalon tényleg azt látom sokakon (de egyre fiatalabb gyerekeknél is), hogy már most el vannak hízva, egy 9 éves gyereket is ismerek ilyennek. Ez, tudod, kedves kérdező, rosszabb (egészségügyi szempontból is), mint ha valaki egészségesen sportol vagy testépít (tényleg nem mind szteroidozik).
Kérdező, ha nem minősítettél, akkor nem tudom, minek szántad a kérdésed kiegészítésének utolsó 2 sorát, vagy magától billentyűződött be? Pumukli beírta?
hát... csakhogy én nem az ilyen egyszerű testépítúkre gondoltam....
hanem azokra akik versenyeznek is :P
Egy időt belekóstoltam ebbe a világba és mindegy mennyire védik a mundér becsületét,de akkor is szednek valamit-én is szedtem és látványos változást eredményezett-szerencsémre 1 év múlva abbahagytam,de így is van utóhatása:lábam azóta is rendetlenkedik(na mindegy-sokan rosszabbul járnak)----lehet azért kérik ki maguknak a szterodit kifejezést,mint az aki már nem ügynök,hanem minimum üzletkötő,vagy cégképviseleti asszisztens,de ez egykutya igazából.
Ne magyarázza senki,hogy akkora izmokkal nem szed szereket-lehet ámítani akárkit,de engem biztos nem fog.Szerek nélkül nem lesznek olyan izmok -és abból is látszik,hogy az állkapcsuk kiszélesedik-ordít róluk a torzulás,legfeljebb ő hozzászokott.
Régen voltak nagyon kemény fizikai munkát végző emberek és természetes úton nem fejlődik ilyen izom és még egy adalék: elég megnézni régi testépítős képeket még a szerek előtti időkből-szerintem fogjátok látni magyarázat nélkül is,mikor történt a változás-igaz a maiak a hatékonysággal magyarázzák,de ezt ők sem hiszik komolyan.
Egyébként,ha valaki abbahagyja,akkor visszaváltozik "emberré"-igaz ,az állkapocs emlékeztetni fogja,mert a csontrendszer maradandóan károsodott a hormon változás miatt,de a nagy izmok eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!