Mit csináljak ha szorongok tesin?(bővebben a leírásban)
Figyelt kérdés
Az van hogy pánikbeteg vagyok.A tesióra nálam nagyon nehézkes ügy.Tavaly minden tesiórán rohamaim voltak főleg a talajtornánál.Azóta sulit váltottam ahol a tanár kegyetlen.Kemények a tesiórái olyan szinten hogy elmentünk orvoshoz és megállapították hogy vízeres a lábam.(Ez már megoldódott) de nem is fontos.Most újra tesizhetek és talajtorna van.Egyenlőre csak bukfenc,tigris bukfenc dobbantással ami annyit jelent hogy szekrény ugrás lesz.Tavaly elájultam annyira féltem.És ez a tesitanár már ki is figyelt magának ezért mindenkivel megcsináltatja legalábbis a többiek elmondása szerint.Mit csináljak?ma 17:33
2/4 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs szerintem az iskolaváltás
ma 19:27
3/4 anonim válasza:
Mennyi idős vagy most? Hány éves korodban kezdődött?
Barátok, pasik/csajok?
Sztem mindenképp az elejére kellene visszamenned...
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
ma 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!