Hogy tudnék rövid idő alatt megtanulni viszonylag magas szinten balettozni?
Figyelt kérdés
Van némi balettos múltam pár évvel, de alapból előre nem vagyok olyan hajlékony, meg nem vagyok balerina alkat. Egyik barátnőm balettozik, és szeretnék én is. Tulajdonképpen megkért, hogy én is balettozzak. Szerintem viccből mondta, de szerintem alkalmas lennék rá. Az igazság az, hogy azért kéne gyorsan, mert februárban van a fellépésük. Szóval nem tudom. Valami tippek?nov. 10. 22:36
2/2 anonim válasza:
te vagy a vicc, kislány, már bocs XD
három hónap alatt szeretnél úgy megtanulni balettozni, hogy bevegyenek egy hosszú évek óta edző, összeszokott csoportba?! sok volt a netflixes butaság, nőj fel végre egy kicsit, anyukádnak is ciki hogy a kislánya még hisz a tündérkékben meg a varázsszavakban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!