Mekkora az esélye asztaliteniszben,hogy döntő szettben 7-0-ás előnyből kikap valaki? Mennyire gyakori ez?
Figyelt kérdés
Természetesen az kapott ki 7-0-ról akire én fogadtam ezzel a várható nyeremény kuka lett (28 ezer Ft)nov. 10. 19:41
2/2 anonim válasza:
Általánosságban mondom, egy meccsen bármi megtörténhet... Ebből ha bátor vagy, lehet nagy nyeremény, de sajnos nagy bukta is. Ha sokat tippmixelsz, tapasztalni fogod. Láttam már jobb játékost úgy kikapni asztaliteniszben, hogy két pont kellett neki és láttam olyan röplabdát, hogy a gyengébb egy szettben már 10 pontal vezetett, innen megforditotta a jobb, majd amikor egy pont kellett a nyeréshez, összeestek és a gyenge csapat behúzott 5 pontot és vitte a szettet. Volt vagy 3x szorzó, megtettem és nyertem... de láttam tenisz szettet is elveszteni 5-1-es vezetésről és azt is nyertem, igaz nem 5-1-nél tettem meg, már elengedtem és nyert 7-5-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!