Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mekkora az esélye asztalitenis...

Mekkora az esélye asztaliteniszben,hogy döntő szettben 7-0-ás előnyből kikap valaki? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés
Természetesen az kapott ki 7-0-ról akire én fogadtam ezzel a várható nyeremény kuka lett (28 ezer Ft)

nov. 10. 19:41
 1/7 anonim válasza:
5/7
nov. 10. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Általánosságban mondom, egy meccsen bármi megtörténhet... Ebből ha bátor vagy, lehet nagy nyeremény, de sajnos nagy bukta is. Ha sokat tippmixelsz, tapasztalni fogod. Láttam már jobb játékost úgy kikapni asztaliteniszben, hogy két pont kellett neki és láttam olyan röplabdát, hogy a gyengébb egy szettben már 10 pontal vezetett, innen megforditotta a jobb, majd amikor egy pont kellett a nyeréshez, összeestek és a gyenge csapat behúzott 5 pontot és vitte a szettet. Volt vagy 3x szorzó, megtettem és nyertem... de láttam tenisz szettet is elveszteni 5-1-es vezetésről és azt is nyertem, igaz nem 5-1-nél tettem meg, már elengedtem és nyert 7-5-re.
nov. 12. 12:43
 3/7 anonim válasza:

Sport, tehát bármi megtörténhet.

Ha sokat fogadsz, nagy az esélye hogy a rabjává válsz, ráfüggsz, pénzt nem fogsz ezzel nyerni hosszútávon.

Időnként minden fogadó nyer, hisz senki nem csak lehetetlen kimenetelekre fogad, de úgy vannak beállítva a szorzók, hogy minél többet játszik valaki, annál jobban kijön a fogadóiroda előnye.

nov. 13. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én minden sportágra fogadok és a nagy előny elherdálása nem ritka jelenség. Ment már el röplabda 21-13-ról, 25 pont kell a szetthez, kézilabdában múltkor 10 perccel a vége előtt 9 góllal vezettek majd izgulni kellett nehogy döntetlen legyen, a nagy előny birtokában a vezető játékos vagy csapat kienged mert azt hiszi már megvan a meccs és utána nehéz felpörögni újra. Kosárlabdában meg nagyon gyakori hogy az utolsó negyedben 10 vagy annál nagyobb pontos hátrányt is megfordítanak.
nov. 13. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
3-as ha van egy jó stratégiád és nem vagy kapzsi akkor nyerni fogsz hosszú távon. Az előbb említett kosárlabdával például lehet nyerni, tegnap volt két meccs, Olimpiakosz és Panathinaikosz játszottak hazai pályán, mindkettőre alacsony volt az odds meccs előtt de az utolsó negyedben mindkettő hátrányban volt, Panathinaikoszra már jóval 3 felett volt a szorzó 7 pontos hátrányban, ezt egy perc alatt el lehet tüntetni és meg is történt, végül mindkét csapat nyert és én is. Sok kosárlabda meccs az utolsó negyedben vagy csak az utolsó percekben dől el és ezek a csapatok hazai pályán ritkán kapnak ki tehát 10 pontos hátránynál is nyugodtan lehet őket pakolni mivel nagy eséllyel megfordítják és még ismerek jó néhány csapatot akik szintén ritkán hibáznak szóval ez egy nyerő stratégia.
nov. 13. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt fogadsz, jó tanács, hogy nézd meg x játékos/csapat milyen formában van, plusz én pl meghatározott sportágat (tenisz) követek és ott tudom x játékos képességeit is, mire lehet tőle számítani.

Ezt azért mondom, mert van aki nyomás alatt is hoz egy stabil játékot és ritka, hogy vesztesz, ha rá fogadsz, viszont van aki nagyon hektikus és nyertemmár igy hogy 2x odsz volt a másik játékosra és a pali a meccs végén csak ki kellett volna szerválni a meccset, de nem tudta, majd onnan teljesen szétesett és a szettet és ezzel a meccset is bukta. És ilyet elég sűrűn csinál.

nov. 13. 15:20
 7/7 anonim válasza:

Asztalitenisz.

Hadd találjam ki

Setka cup

TT Cup

vagy egyéb más orosz/ukrán meccs. Mind bunda. Ne fogadj ezekre!

nov. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!