Milyen küzdősportokat/harcművészeteket ajánlanátok?
Wing Chun Kung Fu.
Robbanékony, hatékony, nincsenek benne felesleges mozdulatok.
Kung Fu-t ne!!!
Inkább a taekwondo, box, thaibox, judo, bjj.
Ha meg az önvédelem a fontos, akkor krav maga, vagy defendo.
hoppáhoppáhoppá, kedves Kérdező utolsó kommentjéig úgy voltam vele "most nem akarok írni, miért nem alszom még.."
de (és véletlen sem az aikido-t szeretném eszményíteni) lágy mozdulatokkal úgy helyben hagyhatsz valakit és még eről ködnöd kell hozzá, hogy csak úgy csattan.
biztos úgy értetted, hogy az aikido puhánynak tűnik (én tudom hogy nem az), de a lágy semmi képpen nem jelenti azt, hogy gyenge, vagy nem hatékony.
és ha már írok, és önvédelmet nézünk Krav, stb ?? ugyanmáh katonavagy vagy kivagy? :P Wudang kungfu! és aki azt írta hogy kungfut ne (wingtsunra volt reagálás) elég rossz tapasztalatai lehetnek, hát én kungfusként bármi modern önvédessel kiállnék, a stílusok nevében. és jobb edzéseket is tartok (ok, magánvélemény) mint egy krav edzés, tisztelem, és igenis ahoz mérem magam, az a célom hogy jobbat adjak, mint amit a kravmaga tud, és nem könnyű, csak nem mondanám jobbnak az igazi kung-fu-nál (mert az kemény munkát jelent ^^)
Jóéjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!