Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdősportokat/harcművé...

Milyen küzdősportokat/harcművészeteket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 11:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Így egyiket sem . Kéne írni valamit magadról , meg hogy milyen/miért keresel küzdősportot .
2010. nov. 5. 11:47
 2/16 anonim válasza:
kor?
2010. nov. 5. 11:51
 3/16 A kérdező kommentje:
16/F 160cm 60kg. Nagyon érdekelnek a küzdősportok, gyakran látok mindenféle aikidós karatés taekwondos videót bemutatót stb... csak nem tudom, hogy mit lenne érdemes.
2010. nov. 5. 12:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Wing Chun Kung Fu.

Robbanékony, hatékony, nincsenek benne felesleges mozdulatok.

2010. nov. 5. 13:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Kung Fu-t ne!!!

Inkább a taekwondo, box, thaibox, judo, bjj.

Ha meg az önvédelem a fontos, akkor krav maga, vagy defendo.

2010. nov. 5. 15:18
 6/16 anonim válasza:
sztem judo
2010. nov. 5. 15:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Én Kick Boxozom és nagyon tudom ajánlani.Ki kell próbálni azokat a küzdősportokat ami érdekel,sok helyen van lehetöség megnézni vagy kiprobálni és utána ha nem tetszik nem kell járni,ugyis idővel megtalálod ami neked jobban fekszik.
2010. nov. 5. 16:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Aikido. Meg tudod vele védeni magad és elég kemény, állóképességet ad és jobban bírod az ütéseket mivel esések közbe megszokod.
2010. nov. 5. 22:32
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom az aikido nekem egy kicsit túl lágynak tűnik
2010. dec. 27. 22:42
 10/16 anonim ***** válasza:

hoppáhoppáhoppá, kedves Kérdező utolsó kommentjéig úgy voltam vele "most nem akarok írni, miért nem alszom még.."

de (és véletlen sem az aikido-t szeretném eszményíteni) lágy mozdulatokkal úgy helyben hagyhatsz valakit és még eről ködnöd kell hozzá, hogy csak úgy csattan.

biztos úgy értetted, hogy az aikido puhánynak tűnik (én tudom hogy nem az), de a lágy semmi képpen nem jelenti azt, hogy gyenge, vagy nem hatékony.

és ha már írok, és önvédelmet nézünk Krav, stb ?? ugyanmáh katonavagy vagy kivagy? :P Wudang kungfu! és aki azt írta hogy kungfut ne (wingtsunra volt reagálás) elég rossz tapasztalatai lehetnek, hát én kungfusként bármi modern önvédessel kiállnék, a stílusok nevében. és jobb edzéseket is tartok (ok, magánvélemény) mint egy krav edzés, tisztelem, és igenis ahoz mérem magam, az a célom hogy jobbat adjak, mint amit a kravmaga tud, és nem könnyű, csak nem mondanám jobbnak az igazi kung-fu-nál (mert az kemény munkát jelent ^^)

Jóéjt!

2011. febr. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!