Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy az edzés...

Tényleg igaz, hogy az edzés egyfajta "motivációt" ad a tanuláshoz?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon nem megy a tanulás, egyszerűen nincs erőm hozzá, pedig kéne így érettségi évében.

tegnap 16:58
 1/2 anonim válasza:
100%
Nem ad motivációt, de valamiféle kitartástudatot érezhetsz utána. Egyébként felfrissít, talán kicsit kizökkensz a rutinodból, de arra ne számíts, hogy edzés után motivált leszel. Nem csak mentálisan, hanem fizikálisan is le kell fáradni, jobban alszol majd és jobban tudod elsajátítani az anyagot.
tegnap 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel. Mikor én elkezdtem edzeni, pár hónapra rá észrevettem, hogy a jegyeim is sokkal-sokkal jobbak, mint azelőtt, és jóval könnyebben veszem rá magam a tanulásra. Viszont nem azért, mert motivált lettem volna.

Szerintem az edzés megtanítja kis idő alatt azt, amit a tanulás csak hosszú évek alatt tanítana meg. Hogy a befektetett munkának igenis van eredménye. Olyan tanulság ez, hogy az élet minden területéhez azóta így állok hozzá. Edzés nélkül szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem így lenne.

És most egyetemen sajnos kevés időm van edzeni, ez a mentalitás viszont megmaradt. :) Szóval maga az edzés nekem egy óriási lecke volt, amit "csak egyszer" kellett megtanulnom, azóta érzem, hogy így van. Nem mondom, hogy motívált lennék, egyszerűen csak tudom, hogy ez a dolgom, és csinálom.

ma 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!