Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdősportot ajánlotok...

Milyen küzdősportot ajánlotok ami a való életben is hasznos lehet?

Figyelt kérdés

Tipikusan olyan ember vagyok aki nagyon szeretne segíteni amikor valaki bajba kerül, de közben már egy veszélyes szitut látva a szívem majd kiugrik a helyéről, lüktet a pulzusom és remeg a kezem. Úgy gondolom, hogy ha sokat lennék ilyen szituációban edzések alatt, akkor segítene jobban kezelnem a stresszes helyzeket. Nem szeretnék senkit megverni de ha baj van nem akarok remegő kézzel elbújni a sarokban. Előre is köszönöm a válaszokat.

26N

okt. 30. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Az a nő, amelyik 26 évesen a gyakorikerdesek.hu-n keresi az önvédelem és a keménység misztikumát, az pusztakézzel sosem fog konfliktust nyerni egy éles balhéban olyan férfiak ellen, akik óvodás koruk óta tudják, mi az a balhé, mi az az utca. Járhatsz bármilyen küzdősportra, de ha máshogy szocializálódtál, és nincs meg a személyiségedben a pacek, akkor mindegy.

Ettől függetlenül bármelyik küzdősport tökéletes, hisz a sport fizikálisan és pszichésen is fejleszti az egyént, csak ne gondold túl. Vegyél egy gázsprayt, ha nagyon félsz, de valószínűleg le tudod élni az életed utcai verekedés nélkül, nyugi.

okt. 30. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Box
okt. 30. 11:00
 3/10 A kérdező kommentje:
nem gondolom azt hogy meg fogok tudni verni valakit aki világ életében balhézott, igaziból csak szellemileg szeretnék kicsit felkészülni. Sose lehet tudni mibe fut az ember, főleg úgy hogy sokat utazok. Ha legalább annyit elérek, hogy tisztábban tudok gondolkodni ilyen szitukban akkor már nyertem valamit.
okt. 30. 11:06
 4/10 anonim válasza:
59%
Osztom az egyes véleményét
okt. 30. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem is azért hogy kiverd a másikból a xart de ha tudod hogy képes vagy megvédeni magad, szerintem az adhat egy kis magabiztosságot. Szerintem...de ez csak az én véleményem.
okt. 30. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

"ha tudod hogy képes vagy megvédeni magad, szerintem az adhat egy kis magabiztosságot"

De nem tudja megvédeni magát, úgyhogy ez hamis magabiztosság.

okt. 30. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
24%

Először erősödnöd kell lelkileg, erre jó pl.: az önismereti csoportok. Majd, miután megismerted jobbanönmagadat, akkor kezdj el egy küzdősportot, pl.: a krav magát sokan ajánlják erre.

Minden esetre elismerésem, hogy van benned tettvágy, hogy tenni is szeretnél akkor, ha balhé van:).

okt. 30. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Bármelyik küzdősport, én az ökölvívást ajánlom.
okt. 30. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden sportnak van haszna... de ezt a félelmet egyik sem fogja elmulasutani,nekem akkor múlt el, mikor lett néhány rosszarcú cigány haverom, és rájöttem, hogy nem is kell tőlük félni.
okt. 31. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Osztom én is 1-es véleményét. lehetsz te fekete öves karatés, ha mész haza este és hátulról fejbecsapnak egy lapáttal. vagy akár 4-en beléd kötnek. és igen. ez egy hamis magabiztosság. egy gázspray jó a zsebbe, megha nagyon pattog valaki ököllel torkon vágod ott fullad meg. mást nagyon úgysem fogsz tudni csinálni.
nov. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!