Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggel vagy este érdemes futni?

Reggel vagy este érdemes futni?

Figyelt kérdés
Sötétedéskor tervezek, mikor nincs sok ember. De este meg veszélyes nőként kimenni az utcára este. De nem tudom, akkor is ha futok. 5p sétára van a futópálya a lakásomtól, és ha már futok akkor csak lefutom aki éppen megtámadna. Vagy nem tudom 😂 olyan ijesztő. De fényes nappal is mert akkor meg sok ember bámul és még csak most kezdem el.
okt. 26. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Reggel tisztább a levegő.

Egyébként meg figyeld meg, hogy mikor vannak ott többen.

okt. 26. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a biztonság szempontjából kérdezed, akkor szerintem inkább reggel.
okt. 26. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Tök cuki vagy, ne hidd h bámulnak - maximum odanéznek. Hidd el, a legtöbb embert csak saját maga érdekli - maximum csak bámul ki a fejéből a többi nagyrészt. :D szóval ha amúgy olyan típus vagy és reggel is tudsz menni futni, nyugodtan válaszd azt - és ne foglalkozz semmivel, csak a saját tempódat fusd.

Ha esti típus vagy, akkor meg legyen nálad egy kis flakon paprika/festék spray - biztonságérzetet ad, nem kell h használd. :)

okt. 27. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Este a fényszórók zavaróak, ha ott mennek kocsik a közelben, amúgy este is jó. A futópályán nincs porta?
okt. 27. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!