Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Végzősként el lehet kezdeni...

Végzősként el lehet kezdeni balettozni?

Figyelt kérdés

Nagyon kicsi koromban, 3-6 evesen mar balettoztam, 8 evesen szertornaztam aztan 11 evesen ritmikus gimnasztikazni kezdtem, azt azota csinalom, mar masodosztaly kategoriaban versenyzek. Azt is hozzatennem, hogy heti 1 ora balett kotelezo nekunk is, tehat az alapok nagyjabol megvannak. Viszont ez nagyon sok idot igenyel, egyenlore nem gond, csak majd erettseginel lesz az. Most jelenleg meg nem aktualis a dolog, majd csak 1-2 ev mulva, mert olyan 11, inkabb 12.-ben abba szeretnem hagyni a tanulas miatt. En ugy tudom (vagyis regen igy volt) hogy a balett orak pl lehetnek hetvegen is, ami sokkal kedvezobb lenne. Tudom, az is idoigenyes, de abban remenykedek, hogy nem annyira mint az rg, mert nem szeretnem elengedni az ilyesmi mozgasformat egy ideig biztosan.

Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, nagyon megkoszonnem ha leirna, valamint azt is, hogy tud-e ajanlani Budapest-Ujpest-Veres-Dunakeszi kozeleben “egyesuletet” ahol nem csak kicsiket fogadnak, mert igazabol ez a legfobb tenyezo ami problemas ebben a dologban.

A valaszokat elore is koszonom!

okt. 13. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Épp ráértem nézelődni kicsit amíg vissza nem alszok, ezt hozta ki a google, de biztos van még sok hasonló a találatok között:

[link]

Ez vegyes, vagy csak balett érdekelne?

okt. 14. 03:19
 2/2 anonim válasza:
Ha versenyszerűen szeretned csinálni akor több év is lehet míg felzárkózol azokhoz akik 3-4 éves koruk óta csinálják. Ha hobbi szinten tehát nem akarsz versenyezni akkor szerintem barmokir elkedheted, csak olyan helyet kell talánod ahol oktatnak a te szinteden. ( Én nem balettoztam soha de verseny sportoló vagyok.)
okt. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!