Milyen sportcipőt ajánlanátok sétához? Sketchers jó?
Sziasztok!
Szakítottam kis kanapékrumpli életmódommal, és elkezdtem hazasétálni a munkámból (egyelőre naponta átlagosan olyan 5 km-ről van szó, de elkezdtem növelni)
Eddig egy Nike cipőm volt, szerettem, de már kezd szétmenni. Beruháznék egy új cipőre.
(Tegnap pont benéztem egy Sketchers boltba, nagyon megtetszett egy pár cipő, de először véleményt szeretnék kérni, mielőtt vennék egyet.)
A fő szempont a kényelem és a tartósság. Ha már veszek egyet (40.000 a keret) akkor az legyen jó :)
Köszönöm előre is!
Én aszfaltra való futócipőt választanék a helyedben. Gyalogláshoz a legjobb, kényelmes és tartós is. Futócipő (Spuri pl.) boltban szakszerű segítséget kaphatsz a választáshoz, a lábformádnak, járásodnak megfelelően.
Vannak ezek az utcai kényelmi sportcipők, mint pl. a Sketchers is, krva jól néznek ki, kényelmesek, de ha komolyan gondolod a gyaloglást, akkor ne ilyet válassz. Én is gyaloglok, városban és terepen is. Hazafele gyalogláshoz, ami kb. 5 km körüli táv, ahhoz jó lehet a Sketchers, vagy hasonlók, nekem is van, azért választottam, mert ilyen rövid távot kényelmesen lehet gyalogolni benne, és nem virít a nadrágkosztüm mellett. Viszont, ha hosszabb távra megyek, akár városban is, akkor felveszem az aszfalt futócipőt, az az igazi. Ha maradsz a városban 5 km-nél, akkor vedd meg a Sketcherst nyugodtan.
Skechers jo de nem ér annyit amennyibe kerul. Probald fel es rendeld meg pl vintedrol ugyanazt
Nekem puma is volt amit nagyon szerettem, outletben 13ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!