Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport illik hozzám?

Milyen sport illik hozzám?

Figyelt kérdés
175 cm vagyok, 20 éves, sportos testalkat, összvissz 60 kg (70-75 kg-ra szoktak tippelni), ami nagyon érdekes, mert van rajtam izom bőven, viszont a testzsírom nagyon alacsony. Sokan mondják, főleg edzőtársak, hogy kezdjek el valamilyen sportot komolyabban, mert könnyű a csontozatom és nagyon gyorsan fejlődnek az izmaim. Tudom, hogy már idős vagyok a versenysporthoz, de tudnátok adni ötleteket, hogy milyen sport illene a testalkatomhoz, amivel akár egyetemi versenyeken részt vehetnék?

szept. 30. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Foci, kosárlabda. Ha nincs sportmúlt.
szept. 30. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
BJJ-ben tudnál versenyezni is.
szept. 30. 19:44
 3/7 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
100%
Vékony, de izmos vagy legalábbis könnyed szedsz fel izmot és nagyon kicsi a testzsírod. Ennek alapján az atlétika nagyon ideális lenne neked, mert robbanékony leszel benne, mert nem kell a zsírtömeget cipelned. A testépítésben, crossfit-ben is hamar látványos eredményt tudnál elérni.
szept. 30. 23:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

#1 A kosárlabdához viszont sajnos alacsony vagyok, meg azt elfelejtettem írni, hogy a labdaérzékem sem a legjobb.

A többi tipp tetszett.

Szívesen fogadok még ötleteket!

okt. 1. 02:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak alacsonyabb kosárlabdázók is, pláne egy egyetemi csapatban.
okt. 1. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Atlétika. Hm. Ha eddig nem atletizáltál, akkor nem hiszem, hogy egy egyetemi versenyen lennének reális esélyeid.
okt. 1. 07:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Korábban futottam több félmaratont is, de az még gimiben volt.
okt. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!