Mekkora különbség van a két protein között? Gondolok itt elsősorban izomépítés szempontjából.
2010. nov. 3. 17:49
1/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az egyik 100 % tejsavó a másik meg 100 % szója, nem erre vagyok kíváncsi.
2010. nov. 3. 17:49
2/15 anonim válasza:
A szójának szar az íze, nehezen oldódik, tiszta szívás. De ha nincs pénzed, és van türelmed szívni vele, akkor nem sokkal rosszabb a savónál.
3/15 anonim válasza:
A tejsavó gyorsan felszívódó fehérje, a szója lassabban szívódik fel.
4/15 anonim válasza:
az első az igazi..a 2. az biólófasz
5/15 anonim válasza:
az izomnak fehérje kell nem szója
6/15 clint válasza:
mindkettő megfelelő izomépítésre.
A whey pro-ból többet emésztesz meg, de a soy pro-ból többet kapsz ugyanannyi pénzért azaz többet is ihatsz és ugyanott vagy.
A soy pro mellesleg tele van argininnel, ami remek aminósav és a tejsavó igen szegényes ebben. Mindkettő tökéletes, ahogy telik az idő annál jobban elismerik, hogy a szója jó fehérje annak ellenére, hogy nem emészted olyan jól mint a savót és nem jó az íze, amúgy kb ugyanolyan sebességgel szívódik fel mint a savókoncentrátum.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Utolsóra reagálva : Magyarul hiába kapok többet ugyanannyi pénzért, kevesebbet emésztek meg belőle, tehát végülis nem spóroltam vele.. Jól értelmezem?
2010. nov. 3. 20:51
8/15 clint válasza:
nem feltétlen, mível sokan a tejsavót sem emésztik jól, amit belinkeltél az pont az amire a legtöbben panaszkodnak, hogy fingat:D Amúgy van akinek kifejezetten a szója a jobb, van akinek a savó. A biológiai értéke magasabb a tejsavónak de azért nem duplája. Rajtad áll melyiket veszed.
9/15 clint válasza:
Vegyél egy egykilósat és próbáld ki, ha jól emészted akkor jahrá, ha nem akkor tejsavó.
10/15 anonim válasza:
szoja: ma olvastam hogy a szojaproteinek noi hormonokat tartalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!