Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fussak le 2km-t?

Hogyan fussak le 2km-t?

Figyelt kérdés
A suliban kell majd 2km-t futni, de en mindig is nagyon rossz futo voltam. Kb 2 perc utan mar nem birom. Es tudom, hogy ez nem normalis. Ertekelni fogja, es nekem fontos a jegyem. Mennyi az idealis ido? Hogyan fussak le konnyebben 2km-t?
szept. 21. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyakorolj. Menj ki minden második nap futni. Fuss amennyit bírsz. Utána ne állj meg csak sétálj. Amint tudsz folytasd a futást. Ha már nem bírod, séta stb.

Egyre többet fogsz tudnj futni és a végen bele se kel sétálni es meglesz az a w km

szept. 21. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
szept. 21. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Keresel egy helyez ahol tudsz futni. Lemész, futsz amíg tudsz, de nem max sebességgel, nem az a cél hogy rögtön kifáraszd magad, az emberek nagy része gyorsabban akar futni mint ahogy kéne, főleg amikor elkezd futni. Szóval elérsz egy pontig ahol már érzed hogy fáradsz, még tudnál valamennyit futni de már nem sokat. Itt átváltasz sétára, és sétálsz amíg nem pihened ki magad annyira hogy úgy érezd hogy megint tudsz futni kicsit. Majd ezt ismételgeted addig amíg meg nem unod. Ezt mondjuk 2-3 naponta csinálod akkor egy 2-3 hét alatt egész sokat fogsz javulni. Persze közbe arra kell törekedni hogy kevesebbet sétálj és többet fuss. Ne a sebességre koncentrálj, ahogy egyre többet futsz gyorsulsz majd magadtól.
szept. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!