Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futópad 150 ezer alatt nem...

Futópad 150 ezer alatt nem létezik az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

90-120 kg közötti embereknek, nagy futófelület, lehetőleg elektromos dőlésszög beállítás.

Csak drágábbakat találok.

A maximális terhelhetőséget mennyire kell komolyan venni? Amire max 100 van írva, az hamarabb tönkremegy, ha súlyosabb ember fut rajta? Tapasztalatok érdekelnek.

szept. 14. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, hát pont azokat soroltad fel, amik nyomják felfelé az árát.

Nagy felületű, állítható dőlés meg a nagy súly.

Nem 150, én 400 ért vettem.

szept. 14. 10:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Érdemes lemondani az elektronikus dőlesszög lehetőségről? Azt mondják, az csak plusz meghibásodási lehetőség.

Te otthonra vetted? Egyedül vagy többen használjatok? Állítólag a legtöbb futópad porfogóként végzi, ezzel mennyire értesz egyet?

szept. 14. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is baromság a dőlés.

Egyedül használom és nem csak ruhatár, mert én már előtte is eljártam futni stb, szal tök örültem neki. Egyébként most is eljár ok, ha jó idő van. Másrészt indítok egy filmet padozás közben. Nálunk egész nap esett az eső, este mégis tudok futni.

szept. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!