Ez a túracipő ideális "ilyen" időben is?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a túrázást, így annyira még nem vagyok gyakorlott, de nyáron a hőségben is láttam, hogy többen magasszárúban voltak. Holnap megyek túrázni és a déli órákban 24 fokot ír az előrejelzés. Nem lesz meleg egy ilyen cipő vajon? Hasonló van nekem is.
26/F
szept. 10. 19:35
1/5 anonim válasza:
Általában az embereknek egy túracipője van es abban megy télen nyáron.
A mi bandánkban bőven vannak a nyári 30 fokos túrákban is ilyesmi bakancsban. Hacsak nincs kibélelve, teljesen jó leyz
2/5 anonim válasza:
Én tavasztól őszig túra félcipőben megyek, télen ritkán túrázom, de arra van egy bakancsom.
3/5 anonim válasza:
Az erdőben, magasan/magasabban hűvösebb lesz alapból, a reggelek és esték is már frissebbek. De inkább legyen benne kicsit meleged, de tartsa a bokád... főleg ha cifrább terepre mentek.
4/5 anonim válasza:
Nem ezen fog múlni, hogy meleged lesz, vagy nem. Ez azért jó, mert tartja a bokádat.
5/5 anonim válasza:
magasszárú és szellőzős az ideális és ez is jó sima túrára. ha gazosabb lenne a terep, vigyél magaddal kamáslit is. jó túrázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!