Hogy lehetne szélesebb a vállam?
Tudom hogy erre nem igazán vannak gyakorlatok,de el lehetne valahogy érni hogy szélesebnek tűnjön a vállam?
Hallottam már hogy a kajakozás meg az ilyenek miatt egy idő után a váll szélessebbnek fog tűnni, de nekem viszont nincs lehetőségem ilyesmire... Nem tudnék valahogy otthoni edzéssel elérni hasonló eredményt?
Nem tudom mennyire számít, de 17 éves vagyok és lány. És bocsi ha rossz kategóriába tettem a kérdést csak nem igazán tudtam eldönteni melyikbe kéne tenni.
Van olyan gyakorlat, amihez 15 kg sokáig elég, és van olyan gyakorlat, amihez már most értelmezhetetlenül kevés.
Fontos, hogy ne csak a vállaidra eddz, mert az ortopédiailag káros. Ha bele akarsz kezdeni a súlyzózásba, akkor egy minden izomcsopotra kiterjedő programra van szükséged, illetve tudásra edzés és táplálkozás terén.
"7 éves edzetlen lánynak nyílván nem kevés a 15kg"
Oldalemelésre vagy tricepszezésre sokáig elég. Guggolásra vagy felhúzásra nevetségesen kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!