Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik karatéznak/Judo, ahol...

Akik karatéznak/Judo, ahol mezítlábas gyakorlat van, azoknak nem lesz koszos vagy fekete a talpa, lábfeje az edzések után?

Figyelt kérdés
Ahol kötelező mezítlábas karate, Judo gyakorlatok mezítlábal, gyakorlatok után nem lesz koszos a talpatok az edzések után?

szept. 6. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Fiú,Férfi , De igen, előfordul kosz a talpamon edzések után.
Fiú,Férfi , nem fordul elő kosz a talpamon edzések után.
Lány, Nő , De igen, előfordul kosz a talpamon edzések után!
Lány, Nő , nem fordul elő kosz a talpamon edzések után.
12 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
A válaszókat ( nem szükséges válaszólni.), igyekszem majd megköszönni ahogy tudom...
szept. 6. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az edzötermet takarítani szokták.

Ettöl eltekintve, mivel utána úgyis zuhanyozol, teljesen mindegy lenne.

szept. 6. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Én fiú vagyok, nekünk sajnos tatami nélkül, parkettás tornateremben vannak a karate edzéseink, és ettől függetlenül kötelező mezítláb lenni, ami nem a legtisztább, szóval valamennyire koszos lesz a talpunk. Viszont edzés után meg mindenki lezuhanyzik.
szept. 8. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavart edzőként, ha a gyerek fekete lábbal érkezik (nyáron, mert egész nap szandálban csavargott például). Nem is engedtem fel, amíg le nem sikálta.
szept. 18. 13:43
 5/7 anonim válasza:
Nem lesz
szept. 29. 08:25
 6/7 anonim válasza:
Tiszta edzőterembe, szőnyegre, tatamira gondolom nem járnak be koszosan, és/vagy cipőben.
szept. 29. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
de, és minél jobban izzad a talpam, attól több kosz kerül rá :D
tegnapelőtt 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!