Az miért van hogy 20:00 kor kezdődő meccsre még 22 órakor le tudok adni fogadást ?
kép csatolva : [link]
mikor 90+15p egy meccs és fogadásba nem számít bele a hosszabítás,büntetők ? hogy van ez és közel minden meccsnél ezt látom.
ráadásul változik is az eredmény néha.
akkor milyen rendes játék időröl beszélnek ezek ?
De, jött válasz a kérdésre.
Írtam, hogy volt egy piros, meg egy rakat időhúzás, úgyhogy valószínűleg 45 perc + 3-4 perc hosszabbítás első félidőben + 15 perc félidő + 45 perc + tizenvalahány perc hosszabbítás a második félidőben (rendes játékidő részeként) kiadta azt a két órát, úgyhogy még nem volt lefújva a meccs. 21:58-kor még ment a második félidő utolsó pár perce.
mert akkor még lehet tippelni arra, hogy ki jut tovább ?
Ki nyeri a bűntető párbajt ?
Ki hagyja ki a 11-es rúgást ?
az rendbe van,de pont erre kérdeztem rá.ez a kérdésem.
mert már 3x írom le.a chat gpt azt mondja,rendes játék időbe NEM
tartozik bele a hosszabítás,büntető.
és szabályzatba meg az van hogy rendes játékidőre lehet fogadni.
szóval akkor beletartozik vagy nem ? de akkor miért mondja ezt.
oké.ujra rákérdeztem gpt nél.
szóval a sima hosszabbítás beletartozik.
akkor félreinformáltak,csak erre itt se válaszolt senki.
de akkor hogy különböztetem meg a sima hosszabbítást és a ráadás hosszabbítást tippmix proba ?
"félreinformáltak,csak erre itt se válaszolt senki"
7# válasz volt:
"Az első két félidő tartozik a rendes játékba."
"ráadásul változik is az eredmény néha"
gólnak hívják, ha belövik akkor szokott változni az eredmény legtöbbször, de gyakran törlik les miatt vagy ha azzal a góllal nyernék a TippMixen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!