Az miért van hogy 20:00 kor kezdődő meccsre még 22 órakor le tudok adni fogadást ?
kép csatolva : [link]
mikor 90+15p egy meccs és fogadásba nem számít bele a hosszabítás,büntetők ? hogy van ez és közel minden meccsnél ezt látom.
ráadásul változik is az eredmény néha.
akkor milyen rendes játék időröl beszélnek ezek ?
Miért szerinted olyan nincs, hogy élő fogadás?
Remélem azt tudod hogy az oddsok értelemszerűen változnak közben xd
Azon van kiakadva a kérdező, hogy 2x45 perc játék + 15 perc félidő (össz nettó 105 perc) esetén hogyan húzódik el annyira egy meccs, hogy még 118 perc után (21:58 van a képen) sem zárul az élő fogadás (utolsó pár percnél gyakorlatilag már 1.00-t szokta közelíteni, hogy nem változik az eredmény), hanem 1.12-es szorzó van egy döntetlenre, úgy, hogy normál esetben már le kellett volna fújni a meccset.
Valószínűleg rohadt sok hosszabbítás volt (vagy akár még csúszások is), plusz esélyes, hogy nagy a különbség a két csapat között, esetleg még kiállítás is volt, így hátralévő 2-3 percre is relatív nagy eséllyel várnak gólt.
Közben ránéztem:
A második félidőben volt egy piros a vendég csapatnál, a 83. percben egyenlítettek a hazaiak. A második félidőben 14 vs. 1 volt a kapura lövések száma, a hosszabbításban is 92-8 volt a labdabirtoklás, úgyhogy 11 a 10 ellen valószínűleg egykapuzott a hazai csapat, a vendégek meg széttördelték a játékot, húzták az időt, ezért lett ilyen hosszú a meccs. :)
Tiszta játék idővel is több mint 2 órás egy ilyen meccs;
45 perc 1. félidő
45 perc 2. félidő
15 perc 1. hosszabbítás
15 perc 2. hosszabbítás
büntetők 2x5 tizenegyes, de több is lehet ...
+ szünetek, + hosszabbítás hosszabbítása, stb.
"akkor milyen rendes játék időröl beszélnek ezek ?"
Az első két félidő tartozik a rendes játékba.
Mindig ezt tippeljük döntetlenre.
köszi srácok.ezt le is írtam,de a kérdésre még mindig nem jött válasz.
ha a fogadások a rendes játékidőre vonatkoznak
/ amibe nem tartozik bele a hosszabbítás,büntetők ezt rosszul írtad /
akkor miért készít az app szelvényt,mikor már vége van a rendes játékidőnek.
amúgy azt is olvastam hogy a fogadó oldalakon a rendes játékidő eredményét
mutatják,nem a hosszabítás stb.de akkor ez mégsem így van.ezt mondja már meg valaki légyszi.
ja 3 asnak.
de tudom hogy van.pont arról beszélünk most.ha feltűnt volna :)
"Mindig ezt tippeljük döntetlenre."
Be is jött:
Fradi 0-0
Puskás Akadémia 1-1
odds 13.18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!