Mi van, ha nem megy a kezdő boulder edzés?
Ma tervezek menni kezdő boulder edzésre, mert nagyon tetszik a falmászás, viszont teljesen kezdő vagyok.
Viszont a fizikai állapotom siralmas. Könnyen szédülök, elég gyenge teremtés vagyok, és mindig is béna voltam tesiből (én voltam az a lány, akit a többiek utáltak csapatba választani, mert mindent elront). Anno elmentem egy aerobic edzésre, és ott sem tudtam lemásolni az edző mozdulatait, mert az agyam nem tudta megemészteni a sok infót. :)
Nagyon tetszik a sport, de van bennem egy hatalmas félelem, hogy mi történik, ha annyira béna vagyok, hogy a legkönnyebb falak sem mennek, vagy ha teljesen béna vagyok, és az edzőt már idegesítem. :)
Tudnátok kérlek picit mesélni, akik voltak ilyen edzésen? Ráadásul este lesz az edzés, tuti nagy is a tömeg olyankor. :(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!