Ez nagy baj fekvőtámasz kivitelezése közben?
Ez a video alapján, nekem hiába van meg az eröszintem (nem nagy, de 20 szabályos fekvőtámaszra képes vagyok), egyszerűen a könyökom mindig kicsit hátrébb van, mint kellene. Pedig az alaphelyzetben figyelek rá, hogy a vállam a kézfejem felett legyen.
Így néz ki az enyém:
Ez nagyon nagy probléma?
Ha amúgy jó a testtartásod akkor ez teljesen jó,de ne csak fekvőket csinálj ha erősödni akarsz.
Egyes kifejtenéd esetleg hogy miért szar mostmár a fekvőtámasz is?
"miért szar mostmár a fekvőtámasz is?"
Te mondtad, hogy szar, én nem.
A fekvőtámasz egy rosszul progresszálható gyakorlat, mert szopás és veszélyes tárcsákat a hátadra pakolgatni, edzőtárs nélkül pedig nehezen is kivitelezhető. Sok egyéb limitáló tényező is van, így szinte az összes nyomó/mell gyakorlat jobb választás. Nem véletlenül nem fekőzgetnek testépítők, csak általános iskolások tesi órán.
Okés,én értettem félre bocsesz.
Amúgy bemelegítésnek és levezetésnek szerintem kifejezetten jó,de hát ez is csak egy vélemény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!