Otthoni edzés mennyire hatásos?
"167 magas vagyok és 61 kg"
Akkor nincs szükséged fogyásra, csak edzésre.
Viszont kondi nem árt csináld tovább amennyi jól esik .
Jó lenne eljutni fél órára.
Nekem a szülés utáni sétálás babakocsival,játszótérre kijárás hozta meg a fittseget. Annyit mentem a gyerekkel, hogy olvadtak le a kilók, és feszes lettem. Mondjuk én utáltam otthon ülni, plusz a gyerek is anyatejes volt, vettem egy nagy kendőt, és az alatt szoptattam, bármikor igény szerint - diszkrét és könnyű megoldás, de ráadásul fél év 1 év között rólam ette le a napi 500-1000 kalóriát, még nasi mellett is szülés előtti sulyomtól jóval lejebb mentem.
Menni, menni kell, sétálni, szép az idő, a gyerek alszik a friss levegőn, te meg nem érezted bezárva magad.
Ha tápszeres, szerintem akkor is meg lehet oldani, hogy két kaja között neki kell indulni a szabadba,a séta a legjobb fogyasztás és edzés ilyenkor...
Biztos jó az otthoni torna is, de sose rossz mozogni, pl intenset csopiba van otthoni, de lépcsőzetes, okosan felepitett edzesterv és (ingyenes, letölthető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!