Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni edzés mennyire hatásos?

Otthoni edzés mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
Fel éve szültem és elég mozgásszegény az életmódom. Ezen szeretnék változtatni. Először csak szeretnem ha a testem újra rá jönne hogy milysn az ha egy picit aktívabb vagyok. Ma csináltam egy 10perces kardio edzést és konkrétan szakadt rólam a víz plusz lihegtem mintha le futottam volna egy maratont. Később ha fittebb leszek szeretnék hasbol is fogyni arra diéta melett ki milyen gyakorlatot ajánl?
aug. 26. 08:31
 1/9 anonim válasza:
Nem te fogod eldönteni, hogy honnan fogysz, sajnálom. Legyél deficitbe, sportolj, aztán meglátod hogyan alakul a tested. Hajrá.
aug. 26. 08:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 26. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi a napi kalóriabeviteled?
aug. 26. 09:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem számolom még egyenlőre mert csak a mozgást akarom meg megszokni. De egyébként nem eszem sokat. Reggel meg iszok egy 3in1 kv t vízzel, reggelire ha van időm akkor eszem tükör tojást vagy sonka vajjal feher kenyerellel 2szelet(0,5 kg kenyérből ) plusz paprika v paradicsom ha nincs úgy időm akkor 11-12 körül eszek főtt ételt. Általában karajbol és csmellbol főzök. Utána majd délután 4korul megint főtt étel. Úgymond ezek közt a fő étkezések közt kakos keksz tejjel vagy nutellas kenyer tejjel le csúszik.
aug. 26. 09:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondtaban amik szerepelnek azokat el hagyom majd. Igazából át alakítani kellene magam mert nem vagyok kövér szerintem. 167 magas vagyok és 61 kg
aug. 26. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"167 magas vagyok és 61 kg"

Akkor nincs szükséged fogyásra, csak edzésre.

aug. 26. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Viszont kondi nem árt csináld tovább amennyi jól esik .

Jó lenne eljutni fél órára.

aug. 26. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Az otthoni edzés ugyanolyan hatékony, mint a csoportos, a lényeg, hogy jó technikával csináld. Ha van sport múltad, akkor elkezdheted otthon, ha teljesen kezdő vagy, menj el egy edzőhöz, megmutatja a technikát, aztán mehet otthon az edzés.
aug. 27. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a szülés utáni sétálás babakocsival,játszótérre kijárás hozta meg a fittseget. Annyit mentem a gyerekkel, hogy olvadtak le a kilók, és feszes lettem. Mondjuk én utáltam otthon ülni, plusz a gyerek is anyatejes volt, vettem egy nagy kendőt, és az alatt szoptattam, bármikor igény szerint - diszkrét és könnyű megoldás, de ráadásul fél év 1 év között rólam ette le a napi 500-1000 kalóriát, még nasi mellett is szülés előtti sulyomtól jóval lejebb mentem.

Menni, menni kell, sétálni, szép az idő, a gyerek alszik a friss levegőn, te meg nem érezted bezárva magad.

Ha tápszeres, szerintem akkor is meg lehet oldani, hogy két kaja között neki kell indulni a szabadba,a séta a legjobb fogyasztás és edzés ilyenkor...

Biztos jó az otthoni torna is, de sose rossz mozogni, pl intenset csopiba van otthoni, de lépcsőzetes, okosan felepitett edzesterv és (ingyenes, letölthető)

aug. 28. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!