Balett-táncos kislány testalak?
Sziasztok,
A 4 eves kislanyom kitalalkta ballettozni akar.
En szivesen allok elebe, elviszem, mar kikerestem neki egy tanfooyamot ahol hetfön kezdünk.
Ma az apja, elvaltunk, bogarat rakott a fülembe... hogy mekkora baromsag, tuti en eröltettem, a kislanyunk nem ballett tancos alaku...
Teny hogy a kincsem nem egy csont es bör gyerek. Nem, abszolut nem köver. Teljesen atlagos, jol eszik, mozog, egeszeges, semmi baj nincs vele...de nem egy ilyen kis nadszall virag ahogy egy tipikus ballettozot elkepzelünk...
A volt ferjem szerint kesz kabare lesz, kicsufoljak ne vigyem.
Nemtudom, mivel en sosem tancoltam,alap elvaras ilyen helyen hogy vekony lanyok menjen csak?
Nem az orosz ballettbe iratom be, hanem nalunk Budan egy normalis ballett tanc iskola kezdöknek heti egy delutan...
Esetleg van itt valaki aki tud ehez hozza szolni esetleg sajat maga ballettozott es ismeri ezt.
Köszönöm
Szerintem az adott balettiskolát kellene megkérdezned.
De ma már szerintem erősebb testalkatúakkal is foglalkoznak, max azt mondják, hogy nem lesz belőle hivatásos táncos.
Remélem, elvitted, és nem a hülyeségre hallgattál.
Sok ismerősöm vitte balettozni a kislányát, egy-két év múlva már más hobbijuk volt. A lényeg, hogy kipróbálja magát, élményeket gyűjtsön, és mozogjon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!