Milyen ruha van ami valltol csukloig er?
Figyelt kérdés
Kosarlabdarol van szo, ilyen félkaros kene. Muteti csunya sebek vannak, de teljesen funkcionalnak, szeretnem eltakarni.aug. 22. 20:17
3/4 anonim válasza:
Ha elég olyan, ami váll alól indul, annak kompressziós karvédő a neve (angolul sleeve), ha olyan kell, ami takarja a vállat, akkor a kettes válasz a nyerő. :)
4/4 A kérdező kommentje:
igen angolul talaltam compression sleeve long, de ott tenyleg long a long. ott minosegibb amazonon. De latom itt is van akkor ilyesmi de ez is jo amit a 2-es ajanlott szerintem, foleg a kosarlabdas, mert igazabol strandroplabdara kell valami, foleg amikor edzek akkor felduzzadnak vagy mi mint a "Hulk", ilyen "eresek" lesznek de feherek maradnak... szar.. azok feltunnek elegge hiaba feher. Egyebkent valltol kezdve csuklotol felfel karon ugy 10cm ami nem eszreveheto ha kozepes tavolsagban vagy ha kozelebb akor mar latod mar fekete a szorom, szoval ja. onnan jot a "buli". eddig mindig errol jegyeztem meg, hogy addig felhuzhatom a hosszuujjut, de tovabb nem. egyebkent alul felol mindenhol van. a rohadt eletbe egy eletre ment ez a szar el. na mindegy akkor koszi 2 es meg 3 mas a megerositest.
aug. 22. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!