Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sosincs...

Miért van az, hogy sosincs olyan időszak, amikor el lehetne kezdeni a sportot?

Figyelt kérdés

Nem csoda hogy oly sokan kövérek, amikor kb lehetetlen olyan időt találni, ami sportra alkalmas.

Tél -ünnepek, vagy ünnepek után, az emberek kb hullák, karácsony, szilveszter utáni kaják

Tavasz - esős idő, nekem ilyenkor kb semmi energiám, ráadásul húsvét, munka pörög

Nyár - megérdemelt pihenés a güri után, strandidő, esélytelen. Ráadásul a hőség

Ősz - szintén fáradt időszak, egész évi kemény munka, sötétedés hamarabb..

aug. 15. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Ezek csak kifogások.
aug. 15. 20:06
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Minden amit írsz az kifogás. Amúgy a kövérség nem sport hanem táplálkozás függvénye.
aug. 15. 20:09
 3/18 anonim válasza:
46%
2 inkabb a ketto egyuttes fuggvenye. Sok kaja sok sporttal nem koverit, persze valszeg egy ketajtos mamlesz leszel... kar, h Magyarorszagon nem tanitanak logika orat, mint Szlovakiaban. A sok hulye kozepiskolas matek helyett az kene a plebsnek.
aug. 15. 20:16
 4/18 anonim válasza:
100%
Ha nincs napi 30 perced egy kis edzésre akkor hatalmas gondok vannak az életedben és ideje át gondolnod mit csinálsz, hogy nincs időd arra amivel az egész eleted fenntartod: a testedre.
aug. 15. 20:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyáltalán nem fontos számodra a sport és hogy elkezd. Fejben még nem értél meg rá. Minden fejben dől el!

Majd, ha fontos lesz számodra az egészséged, a mozgás, akkor hozzá fogsz majd sportolni. Mellette pedig étkezz egészségesen.

Párom, szeles esős időben is futott már. Ha valaki mozogni akar, akkor talál rá időt, a többi csak kifogás.

aug. 15. 20:33
 6/18 A kérdező kommentje:
Ja, hát bocsi, de vannak akik tényleges munkát végeznek. 7-kor kelek, 18 órára érek haza.
aug. 15. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤦

Párom magán italboltban árufeltöltő. Egyik héten reggel 7-re megy délután 4-ig, másik héten reggel 9-re megy este 6-ig, és ezen a héten még dolgozik szombaton is 7-14-ig.

Most a héten 7-re megy. 5.20-kor kelünk. Minden reggel 10 percet minimum jógázik. Hétvégén, általában vasárnap megy le futni 10 km-t.

Kifogás, kifogás hátán.

aug. 15. 20:38
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

"2 inkabb a ketto egyuttes fuggvenye."

Nyilván ha sportolsz vagy egyáltalán mozogsz akkor több kalóriát égetsz el mintha csak ülsz és nem csinálsz semmit. Amúgy pont ez a dolog szimpla matek. Nagyjából minden sportnak, mozgásformának megvan, hogy mennyi kalóriát égetsz vele, és miket kell pótolnod, illetve az étrend maga is egy számolható dolog. Színtiszta matek.

aug. 15. 21:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, hát bocsi, de vannak akik tényleges munkát végeznek"

Ja, hát bocsi, de megsúgom, hogy van egy terepfutónk Magyarországon aki hétköznapi munkáját tekintve autószerelő... ha az nem tényleges munka akkor mi? Mellette meg 300 km-eket lefutott már egy szuszra.

aug. 15. 21:33
 10/18 anonim válasza:
100%

"Ja, hát bocsi, de vannak akik tényleges munkát végeznek. 7-kor kelek, 18 órára érek haza"

Oké, akkor mit teszel azért hogy legyen több időd a sportra?

Tanulsz? Valtasz melót? Valtasz lakóhelyet? Nincs 30 perced naponta. Mit csinálsz, hogy legyen?

Én nekem pl szar melóm volt, tényleg nem volt semmi időm. Tanultam, hajnalokon át dolgoztam. Most többször annyit keresek és home officebna vagyok, tudok sportolni. Te milyen fázisban vagy a megvalósitásban?

aug. 15. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!