Miert nem bírok kocogni, futni?
2 hónapja elkezdtem gyalogolni futópadon.
Kb. 40- 60 percet, egy héten 4-5 alkalommal.
Elkezdtem próbálkozni a kocogással , és 2 percet bírok egyszerre , mert nem bírom szusszal.
Ez csak azért lehet, mert nem vagyok hozzászokva és idő kell ,vagy nézessem meg a tüdőmet?
Hozzá kell hogy szokj. Ha nem birod,akkor is egy kicsit tovább kell menni, folytatni. D ENEM AZ EGÉSZSÉGED ÁRÁN, FOLYAMATOS MAGAS PULZUSSZÁMIG NE MENJ EL!
Vannak appok, amik keverik a futást és a sétát, teljesen kezdő szinttől. Én azokat nem próbáltam, mert sportolókent nem nagyon van rá szükségem, de ismerősök használják, és ajánlják.
Majd írj ha kell még tanács, akár dietetikusi, vagy más mozgásformákban.
Menni fog,vannak applikációk is kezdő futásra.
Pár száz méter futás aztán némi séta és így tovább.
első emberünk vagy nagyon vicces. de semmiképp sem hihető.
én utálok futni és jelenleg nem is vagyok hozzá ideális állapotban. kínlódom a túlsúllyal eléggé, de ettől még alkalmi jelleggel ~20km-t legyalogolok megszakításokkal, ha úgy adódik. ugyanez futással egyáltalán nem menne. mindent fel kell építeni.
Éppenséggel egy általános kivizsgálás nem árthat. De valószínű, hogy egyszerűen puding vagy még.
Ha 2 percet bírsz kocogni, akkor kocogj 2 percet. Utána sétálj tovább. Amikor újra kapsz levegőt, jöhet újabb 2 perc kocogás.
Ha kiköpted a tüdődet, akkor tarts egy nap pihenőt, és utána próbálkozz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!