Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A csoportos órákra el-eljáró...

A csoportos órákra el-eljáró nők manapság mit élveznek azon, hogy a fizikai betegségeikről, fájdalmaikról beszélgetnek de állandóan, mint egy 100éves? Meg hogy az ő korukban már így van ez, és hogy ki milyen rákot, meg betegséget kapott.

Figyelt kérdés

A másik kedvenc téma, hogy a 100 gyerekük közül mindig egy vagy vizsgázik, vagy beteg szintén... 😭 Iszonyat lehangoló ezeket hallgatni. Emellett persze nyávognak az oktatónak, mintha annyira vicces lenne, hogy jaj, ne legyen kemény az edzés, mert a mi korunkban mar nem bírjuk. Van köztük 30-as is. Ezért nem fogok járni. A 30-40-es pasik között is detto ez pl egy

konditeremben?

Egyáltalán miért járnak, ha inkább pszichológus kene nekik?! Kb mint egy zártosztály, olyan egy sima aerobic, ahol én meg töltődni szeretek, és vidám témákról hallani a kezdés előtt.

#Sportdepresszio
aug. 2. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nőként mondom, hogy én pont az ilyenek miatt nem vagyok képes elindulni terembe, pedig kellene... de egyszerűen hülyét kapok tőlük, én nem barátkozni megyek, hanem edzeni. VAgyis mennék...
aug. 3. 08:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel. Mostanában inkább késve érkezem, de van, hogy közben is csak sikerül megnyilvánítaniuk valami problémájukat. :/
aug. 3. 09:49
 3/5 A kérdező kommentje:

De érdekes, hogy 17-20 éves koromban, amikor jártam nem tapasztaltam ilyet. Pedig a mostaniaknál sokkal idősebbek is jártak, de soha nem nyafogtak ennyit. Inkább vártuk, hogy jöhessünk mozogni. Mindig mondtuk, hogy ez a napunk fénypontja. Az órák végén meg hogy milyen jólesett". - mondtuk.

Ma inkább úgy tesznek az emberek, mintha az hogy eljön tornászni valami nagy nehézség

volna, és, hogy jaj, alig éltem

túl"- mondják. A természetesen sokkal gyengébb edzést.

Ki érti ezt, hogy mire jó ez a hozzáállás?! 🤷

aug. 3. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik intézményt. Én sokáig jártam bp-n a sugár fitnessben csoportos órára. Nem volt nyavalygás, csináltuk a dolgunk. Nem is lett volna energia arra hogy közben beszélgessünk
aug. 3. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:
4, az van, hogy ezek a nők eleve nem sportolni akarnak, hanem társaságot és szabadulást a családtól.
aug. 3. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!