A csoportos órákra el-eljáró nők manapság mit élveznek azon, hogy a fizikai betegségeikről, fájdalmaikról beszélgetnek de állandóan, mint egy 100éves? Meg hogy az ő korukban már így van ez, és hogy ki milyen rákot, meg betegséget kapott.
A másik kedvenc téma, hogy a 100 gyerekük közül mindig egy vagy vizsgázik, vagy beteg szintén... 😭 Iszonyat lehangoló ezeket hallgatni. Emellett persze nyávognak az oktatónak, mintha annyira vicces lenne, hogy jaj, ne legyen kemény az edzés, mert a mi korunkban mar nem bírjuk. Van köztük 30-as is. Ezért nem fogok járni. A 30-40-es pasik között is detto ez pl egy
konditeremben?
Egyáltalán miért járnak, ha inkább pszichológus kene nekik?! Kb mint egy zártosztály, olyan egy sima aerobic, ahol én meg töltődni szeretek, és vidám témákról hallani a kezdés előtt.
De érdekes, hogy 17-20 éves koromban, amikor jártam nem tapasztaltam ilyet. Pedig a mostaniaknál sokkal idősebbek is jártak, de soha nem nyafogtak ennyit. Inkább vártuk, hogy jöhessünk mozogni. Mindig mondtuk, hogy ez a napunk fénypontja. Az órák végén meg hogy milyen jólesett". - mondtuk.
Ma inkább úgy tesznek az emberek, mintha az hogy eljön tornászni valami nagy nehézség
volna, és, hogy jaj, alig éltem
túl"- mondják. A természetesen sokkal gyengébb edzést.
Ki érti ezt, hogy mire jó ez a hozzáállás?! 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!