Miért kövér a szomszéd, ha állandóan sportol?
Figyelt kérdés
50-es férfiről van szó. Mindennap látom, hogy hegynek felfele fut, biciklizik. Mégis pocakos, nincs jó alakja, nem izmos. Egészségi problémái nincsenek, gyógyszert nem szed. Gyorskaját nem fogyaszt, a felesége főz neki mindennap.2023. márc. 29. 13:58
1/16 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Lehet, hogy most igyekszik változtatni az alakján.
2/16 A kérdező kommentje:
Már évek óta ezt csinálja, naponta látom.
2023. márc. 29. 14:21
3/16 anonim válasza:
Semmit nem tudsz a kalóriabevitel fogalmáról, igaz? Hiába jársz futni, hiába biciklizel, hiába nincsenek egészségi problémáid, hiába nem szedsz gyógyszert, hiába nem eszel gyorskaját, ha kalóriatöbbletben vagy, ergo tartósan több kalóriát viszel be, mint amennyit a fizikai aktivitásod igényelne, akkor hízni fogsz. A hízásnak semmi köze a gyógyszerekhez vagy a gyorskajákhoz. A hízásról egyedül a napi/heti kalóriabeviteled dönt.
4/16 anonim válasza:
Mert legalább annyit eszik, hogy tartsa a súlyát, azt nem nehéz, a mozgás nem tolja ki annyira.
Én pl. sok gyorskaját és ultrafeldolgozott, finomított lisztes ételt eszek, mégis vékony vagyok. Mert az össz kalória kevés.
5/16 anonim válasza:
Mit foglalkozol a szomszéddal? Orthorexiás vagy? Azok szólják meg a másikat életmód kapcsán.
8/16 A kérdező kommentje:
5-ös: ki szólja meg? Én csak kíváncsi vagyok, hogy ennyi sporttól miért nincs jó alakja.
2023. márc. 29. 19:09
9/16 anonim válasza:
Eszik sokat. De szeret sportolni.
Ennyi.
10/16 anonim válasza:
Foglalkozz a magad dolgával pletykafészek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!