Milyen sportot ajánlanátok? 18/L
Egy kis kerettörténet, hogy legyen mire alapozni az ajánlatokat:
18 éves lány vagyok,most érettségiztem. Szeptemberben kezdem az egyetemet, szóval most estek ki az életemből a kötelező tesiórák(nem mondom, hogy nagyon komolyan voltak véve, de azért számít az a heti 3-4 mozgásos óra szerintem). Azt nem tudom egyelőre, hogy az egyetemen milyen lehetőségeim lesznek sport terén. A tesi mellett heti egyszer jártam úszni, ezt szerintem továbbra is folytatni fogom, hobbi szintű dologra kell gondolni.
Szerintem a korombeli lányokhoz képest több igényem van a mozgásra, legalábbis a volt osztálytársaimra alapozva.
Szóval, a fő problémám az, hogy nem tudom mi az, amit ilyen korban is el lehet kezdeni.
A küzdősportok vonazanak, de félek, hogy ott is hárányban lennék, tekintve, hogy sosem csináltam ilyesmit.
Az egyik ismerősöm tavaly majdnem elkezdett légtornázni, csak aztán közbe jött valami. Ez is vonzónak tűnt számomra, de ehhez pláne túl öregnek érzem magam. Meg az a baj, hogy lány skálán mérve nem vagyok túl hajlékony
Talán most ennyit, de ha valami fontos kimaradt, még írhatok
Nem, nem akarok versenyezni.
Akik boxot és kivk-boxot ajánlották, miért pont ezt? Miben jobb, mint a többi küzdősport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!