Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok? 18/L

Milyen sportot ajánlanátok? 18/L

Figyelt kérdés

Egy kis kerettörténet, hogy legyen mire alapozni az ajánlatokat:

18 éves lány vagyok,most érettségiztem. Szeptemberben kezdem az egyetemet, szóval most estek ki az életemből a kötelező tesiórák(nem mondom, hogy nagyon komolyan voltak véve, de azért számít az a heti 3-4 mozgásos óra szerintem). Azt nem tudom egyelőre, hogy az egyetemen milyen lehetőségeim lesznek sport terén. A tesi mellett heti egyszer jártam úszni, ezt szerintem továbbra is folytatni fogom, hobbi szintű dologra kell gondolni.

Szerintem a korombeli lányokhoz képest több igényem van a mozgásra, legalábbis a volt osztálytársaimra alapozva.

Szóval, a fő problémám az, hogy nem tudom mi az, amit ilyen korban is el lehet kezdeni.

A küzdősportok vonazanak, de félek, hogy ott is hárányban lennék, tekintve, hogy sosem csináltam ilyesmit.

Az egyik ismerősöm tavaly majdnem elkezdett légtornázni, csak aztán közbe jött valami. Ez is vonzónak tűnt számomra, de ehhez pláne túl öregnek érzem magam. Meg az a baj, hogy lány skálán mérve nem vagyok túl hajlékony

Talán most ennyit, de ha valami fontos kimaradt, még írhatok

aug. 2. 21:51
 1/9 anonim válasza:
100%
Box. Nővérem 39 éves, 180 cm, 62 kg, 27 éve csinálja és minden téren segített neki.
aug. 2. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elkezdheted a küzdősportot, ha érzel hozzá affinitást. Kick-box:).
aug. 2. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
18 évesen ha nem versenyezni akarsz,elkezdhetsz bármit mert egyáltalán nem vagy elkésve
aug. 3. 07:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem akarok versenyezni.

Akik boxot és kivk-boxot ajánlották, miért pont ezt? Miben jobb, mint a többi küzdősport?

aug. 3. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Önvédelemre is alkalmas,és talán még egy kicsit erősödsz is tőle
aug. 4. 00:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha Hobbiként akarod csinálni akkor szinte mindegy milyen "öreg" vagy, az lenne a furcsa ha nem lennél hátrányba kezdőként. A box egyébként jó mert akár 40 éves kezdők is vannak, viszont nem szokott teli lenni lánnyal.
aug. 5. 13:02
 7/9 A kérdező kommentje:
És ha nem küzdősportokat nézünk, mit ajánlanátok még?
aug. 7. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
A labdarúgást ajánlanám inkább neked Szükség női labdarúgókra minden szak területen érzésem szerint.
aug. 8. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Szükség van női labdarúgókra minden egyes szakterületen érzésem szerint, hiszen elég kevesen űzik ezt sportot női vonalon
aug. 8. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!