Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tuti tip, a tipmixen ami...

Tuti tip, a tipmixen ami gyakran bejön, kinek van valami jó tippje?

Figyelt kérdés

júl. 25. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik. Ha a nullánál is kevesebb tudásod van fogadás terén, akkor engedd el.
júl. 25. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Breidablik ma este, tuti Hazai
júl. 25. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi az hogy gyakran bejön?
júl. 25. 20:52
 4/12 A kérdező kommentje:
pl. hogy pár hónapja a német bundesliga gyakran meglötte a 2 gólt. arra lehet írni a másfél gólt. valami ilyesmire gondolok. vagy ha jobb tippetek van amivel gyakran nyertek, ne fogjátok vissza magatokat:)) egy próbát megért a kérdés, lesz ami lesz alapon.
júl. 25. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
gyakori az 1-1 végeredmény
júl. 26. 08:00
 6/12 MDaniel98 ***** válasza:
Hidd el nekem a fogadóirodák jobban tudják, hogy milyen oddszokat kell megállapítani ahhoz, hogy olyan nagyon ne járj jól, akkor se ha valami gyakran bejön, hosszútávon fogadásból nyereséget termelni bár nem lehetetlen, nagyon nehéz.
júl. 26. 11:26
 7/12 A kérdező kommentje:
nem baj, nekem elég ha gyakran bejön, hát ha valaki tud ilyen tippet. nekem ennyi tökéletesen eleg.
júl. 26. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Szóval mit értesz az alatt hogy "gyakran bejön?

Nincs két egyforma sportesemény.

Mind más és más.

Hogy tudna gyakran bejönni?

júl. 26. 13:30
 9/12 A kérdező kommentje:
én is éppen ezt kérdezem. kezdő vagyok, és kérdezem, hogy ki tud valami tuti tippet adni. én nem értek hozzá ha tudnám a tuti tipet ami bármi lehet, akor nem kérdezném. azt reméltem hogy ezeket ti válaszoljátok meg, és nem nekem kell ki találni. nem akarok bunkónak tűnni, de nekem nincsenek válaszaim, én reméltem tőletek. ha nem tudok, vagy nincs ilyen az oké. de én nem tudok a ti kérdéseitekre válaszolni. mert még csak sportot se nézek a tévébe
júl. 26. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:

A tippmix nem tud gyakran bejönni,ez nem lottó.

Lottónál meg tudod játszani ugyanazokat a számokat hónapokon keresztül.

Tippmixnél egy szelvény egyszer játszik,vagy bejön,vagy nem-olyan nincs hogy gyakran.

Nincs 5 hetes szelvény,egy konkrét sport esemény-foci,tenisz,akármi-egyszer tudod megjátszani,vagy eltalálod ki nyer,vagy nem.

júl. 26. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!