Boxolók! Szerintetek igaza van a munkatársaimnak?
Gondoltam elkezdek boxolni, aztán mondta két munkatársam, h ne edzésre járjak, mert egy fas*zág az egész,inkább menjek le velük,majd ők megmutatják h mit merre, mert már évek óta nyomják meg van felszerelésük is szal zsák,kesztyű meg pajzs stb.
Meg h az edzés az egy pénzügyi lehúzás, valójában egy nap alatt le lehetne tudni a "gyakorlati" részt, tehát h kell ütni stb, onnantól kezdve meg csak az számit, h mennyit gyakorolsz,mennyire tudod elsajátítani a technikát, h növeld az állóképességed,erősítel-e stb.
Szal ez tényleg igaz lehet?
Félreértitek, itt most nem arról van szó, h van két hülyegyerek, akik megnézték a Rocky-t 5x egymás után aztán ellesve a mozdulatokat lementek a terményes zsákot püfölni.
Mindketten 2 évig nyomták valami klubban aztán váltottak arra, h otthon nyomják.
Lényegében, ahogy volt pénzük h megcsinálják...
Jah meg h akkor érdemes a klubbot erőltetni, ha versenyezni akarsz.
Én meg csak hobbi szinten tolnám, mert a kondira már sajnálom a pénzt.
Szerintem meg menj mindkét helyre.Ökölvívó edzés mindenhol 5x van egy héten,bár az tény,hogy a hobbista edzésért 1-2 helyen tényleg sokat kérnek.
Gondolom a haverjaid sem fognak foglalkozni veled heti 5x.
És azt mindenképp cáfolnám,hogy 1 nap alatt meg lehet tanulni a gyakorlati részét.Pl lábak helyzete,nem esik le a kéz,ritmusváltások,szűken tartott könyök stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!