Most mi van??? Teljesen logikátlan ez báttya
Nem értem.
"Fogyni szeretnék belsőcombból" - válasz: NINCS HELYI FOGYÁÁÁÁSSSSSHHHH!!!!444!!!!4444
Valakinek nem jó a lába: "KIHAGYTTHAA A LÁBNAPOTTTTHHHH!!!!444!!!!
Most akkor heee? Egyik mondatodat a másikkal ütöd, BRO.
Az egész láb azért nem egy izomcsoport. Ha valaki csak belső combból akar fogyni, akkor csak 1-3 izmot akar mozgatni, ami se nem túl lehetséges, se nem hatékony.
A teljes láb az más, rengeteg izom együttes erősítése.
mindenre ugyaneztet írjátok bátyusom.
ahol van 589285 db izom arra is
Hidd el, tapasztalat. Ha hasból akarsz fogyni akkor nem elég csak haspréseket, meg felülést csinálgatbi, lehet 2-3 izmos erősödik majd de a zsír az nem ég le róla egy kicsit sem, hogy laposodjon.
Egész testes edzés is kell mellé.
15 éve tart édesapám edzéseket, látta jól, hogy mi mivel jár, és mit hogy lehet hatékonyan elérni. Az egy izom erősítése 1 mozgással, ha lapositani akarod azt nem fogod tudni elérni. Erősebb lesz az adott izom de a zsír rajta marad és semmi nem látszik majd hogy ráedzel hetek óta
Nem tudod, mi a különbség fogyás és izom felszedése között?
"Valakinek nem jó a lába"
. Nem. Ha valakinek aránytalanul kevésbé izmos a lába a teste többi részéhez képest.
"Egyik mondatodat a másikkal ütöd, BRO"
Már hogy ütné az egyik a másikat, ha eleve az egyik fogyásról, a másik izomépítésről szól? Semmi közük egymáshoz.
Én se értem a kérdést.
Fogyni akarsz? Tartós kalóriadeficit. Célzottan a lábadról akarsz fogyni? Nincs helyi fogyás, hisz egy óvodás is tudja, hogy a fogyás egy komplex szisztémás folyamat, ami a test minden zsírraktárát érinti. Izmos lábat szeretnél? Eddz rá!
Sikerült követni, báttya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!