A pankrációba valódi székek és asztalok törnek vagy nem igazi székek ,asztalok?(úgy látom elég könnyen törnek)
Figyelt kérdés
Tegnap tv-be láttam pankrációt, meglepett, hogy a széket egymáshoz vágják, asztalra dobják egymást, szerintem ezek a tárgyak meglehetősen könnyen törtek. Valódiak, vagy valami "könnyitett" cuccok? köszijúl. 13. 18:58
1/4 anonim válasza:
Nagyon begerjedtél az elmúlt napokban a pankrációra.
Ezek direkt erre a célra megfelelő felszerelések.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia 24 órája néztem , tehát nem a napokba :) , és be se gerjedtem 1nek jó volt de sok értelme nem volt, túl sokat nem fogom nézni, mert a net+ tartalma ami nekem nincs, most csak azért láttam mert emberi időbe ismételték. Csak nem értettem pár dolgot, ez meg látványos volt, hogy az asztal pikkpakk eltörött az ember alatt, meg a fején a szék is. köszi a választ. 😊
júl. 13. 20:11
3/4 anonim válasza:
Ezek a fajta székek amúgy is könnyen törnek. Tapasztalat.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, net4+ ezt akartam irni és az aréna 4 ismételt tv-be.
júl. 15. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!