Mi a véleményetek erről az Abs Stimulator-ról? Valódi vagy kamu?
Tényleg lehet ezzel fogyni?
Jelenleg 186 cm vagyok és 85 kg. Le tudnék ezzel fogyni 75 kg-ra?
Kamu. Még mindig a kalóriadeficittől lehet fogyni, semmi mástól. Tanulj egy minimális biológiát, meg olvasd el ezt a cikket:
Baromsag. Vannak fogyast ELŐSEGÍTŐ keszitmenyek, de kaloriadecifit, illetve mozgas nelkul azok sem ernek semmit. En rendszeres testmozgas es kaloriadecifit mellett a Revex HC-t szedem, ami szinten nem egy csodaszer. Zoldtea, zoldkave kivonat (stb) talalhato benne, es az a lenyege , hogy a magas koffeintartalma altal megemeli a testhot es a pulzust, gyorsitja az anyagcseret, illetve edzesnel kifejezetten erzem es tapasztalom hogy energikusabb vagyok tole, legyen szo kardiorol vagy sulyzos edzesrol. De ennyi, amint mondtam, nem csodaszer, megfelelo mozgas es eletmodvaltas nelkul szedhetnem levelszamra, sz*rt se erne.
Ha sz*rsagokat eszel, sosem fogsz lefogyni. Ertem en hogy a konnyebb utat szeretned valasztani, nem vagy vele egyedul, de vedd tudomasul hogy a fogyasban konnyebb ut nem letezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!