Melyik alkalmazás a jobb? Dine4Fit vélemények?
Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 14:38
1/1 Domcsivalaki válasza:
Szia!
Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnod a Dine4Fit applikációt mert nagyon jókis app. Nyomontudsz követni mindent pl:napi aktivitásod beirní, mennyit ittál aznap, tudsz saját recepteket is ,,készíteni", csak ugye mindent grammra pontosan be kell írni. A premium részét még nem használtam, de lehet késöbb nekedis érdemes lenne beruházni arra a részére mert a cukrot is betudod írni meg a sót is grammra pontosan, meg akkor elemzi a te saját étrendedet az app ha prémium.
Mondjuk én is csak nemrég töltöttem le, és nekem nem tiszta minden, mondjuk ha sütök egy húst olajban/zsírban és lemérem grammra pontosan arra az étkezésre a húst, attól még azzal nem mértem le a zsiradékot(nyilván a hússal együtt mert felszivta) xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!