Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot válasszak...

Milyen sportot válasszak férfiként?

Figyelt kérdés
Nem vagyok edzőterembe járó típus, így inkább otthoni edzésben gondolkodom. Korábban nem sportoltam, most szeretném elkezdeni 24 évesen. Szívesen mennék csappatsportot űzni, de nem érzem magaménak. TRX, crossfit, kettlebell típusú edzéseken gondolkodtam, de a legtöbbről azt hallottam ezek női edzések. Mi a véleményetek róla?
2024. jún. 21. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rosszl hallottad. Nálunm.pl a trx haladó órán a 20ból max 2 nő.

Kettlebellen kb fele fele

2024. jún. 21. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Küzdősportot.
2024. jún. 21. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
muay thai
2024. jún. 21. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:

A felsorolt edzéstípusok mind olyanok, ahogy a férfiak aránya jelentős.

Ezek közül a CrossFit-et választanám, mert az a legösszetettebb mozgásforma. Kettlebell (Girja) szinte biztosan elő fog kerülni CrossFit edzésen és lehet, hogy TRX is.

Önmagában a kettlebell-t elég egyhangúnak gondolom. Jó marketinget építettek ki köré, és az edzők a marketingszövegeket nyomják, de a helyén kell kezelni a kettlebell-t. Sok mindent meg lehet vele mozgatni, de sok mindenre nem ideális, más edzésforma sokkal hatékonyabb ugyanarra.

A TRX-el érdemes pár alapgyakorlatot megtanulni. Érdemes venni saját TRX-et, mert könnyű és kis helyre össze lehet csomagolni, így nyaraláskor magaddal tudod vinni. Csak egy fa vagy korlát kell, ahova felakasztod.

2024. jún. 21. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!